24.04.06

Thule radaren opgraderes - Raytheon scorer kassen - vi har alle blod på hænderne


Det er snart 1 maj, og jeg sidder her og undrer mig. Da jeg ikke er aktiv på det betalte arbejdsmarked, er jeg heller ikke medlem af nogen fagforening - for der findes ikke arbejdstidsregler for frivilligt og ubetalt arbejde. Men alligevel må jeg altså blande mig i debatten omkring det danske arbejdsmarked, i håb om det en dag  bliver til at være værd at arbejde for igen, selvom det har lange udsigter med de risikovillige og veldresserede arbejdere vi har i Danmark, som gerne bomber os 40 år tilbage i tiden i arbejdsvilkår i deres frygt for at træde ved siden af den herskende mening. Da jeg ikke beskæftiger mig med partipolitik normalt skal denne lille meddelelse ikke ses som et politisk manifest men er blot til orientering for folk, hvorledes vi er nogle der har det i Danmark.

At leve side om side med krystere og ignoranter er næsten farligere end våbenindustrien selv, for det er og bliver folket der tier og samtykker i regeringens politik, så længe der ikke stilles reelle krav til den siddende regering om at gå af eller vende sadlen 180 grader inden den rider videre på velstandsbølgen.

 

Statsministeren skal til Thule og besigtige for 114 millioner dollars software eller i hvert fald besigtige basens med alle dens allerede ulovlige STJERNE og KERNEVÅBEN afsendelses udstyr.

 

Herved fodres våbenindustrien atter. Raytheon er et firma med et salg for 21.9 milliareder dollars årligt og en industri gigant indenfor forsvar og elektronik til regeringen, rummet, informations teknologi, teknisk servise og fly til såvel forretningsfolk som til 'specielle missioner'. De har hovedkvarter i Waltham, Mass. og har på verdensplan 80.000 ansatte. Er der noget at sige til at socialdemokratiet og fagbevægelsen holder kæft i Danmark, når det gælder om at score arbejdspladser i den danske afdeling af våbenindustrien!

 

Blod på Foghs hænder, på regeringens hænder og de danske arbejderes hænder kan jo vaskes af i dårlige undskyldninger og debatten herom kan holdes nede med penge nok fra fagbevægelsen svulmende kasser til anden debatforvridende propaganda. Disse kasser har sikkert hobet formuer op, for de har dårligt været i brug til ordentligt fagligt arbejde til gavn for en sund og bæredygtig produktion og arbejdskraft i mere end et årti.

 

Tænk at alle vi danskere vil være os selv bekendt at deltage i dette. Hvor led kan man være overfor verdens nødlidende?

 

Hvis du har råd til at fodre alle de også nok så grådige telefonselskabers pengekasser, så ring og skæld ud på rette sted: Statsminister Anders Fogh Rasmussen 33 92 33 00 - stm@stm.dk og
Raytheons informations chef Joyce Melikian i USA - (husk landenr. før dette nr. drejes) 339.645.6967

 

Hvis du bliver opmærksom på, at du er med til at producere udstyr eller andre serviceydelser til oprustningen, kunne du skrive eller ringe til din lokale fagforeningsafdeling og bede dem checke om firmaet er godkent til våbenexport. Du kan også lade være med at udføre det pågældende stykke arbejde og give din chef besked på hvorfor. Dette kan give dig problemer, så for en sikkerheds skyld skulle du nok lige konferere med din fagforeningsafdeling inden du gør det, så du ikke mister din ret til dagpenge efter en evt. afskedigelse. Det er vel det man har fagforeninger til - eller tager jeg helt fejl her?

Du kunne også invitere andre solidariske arbejdere til at starte en boykot eller blokade af firmaet, hvis produktionen udgør en større del af krigsproduktionen. Hvis du er for fred, må du være med til at vise, at du mener noget hermed, også ved dine handlinger. Dette er blot en invitation til at sætte noget igang. Noget der forhåbentlig vil flytte lidt flere brikker og skabe lidt mere debat end den vi ser for tiden omkring dansk deltagelse i våbenoprustningen.

 

Er du studerende, så vær kritisk hvad du forsker i. Lad det være noget mere nyttigt end elektronik til rumvåben og missilprogrammer.

 

Fremgang fornyelse og tryghed opnås den dag Anders Fogh Rasmussen går af, ikke ved partnerskaber med Bush og våbenindstrien. Ikke ved at vores uddannelsessystem bliver for headhuntede eliteelever, der er villige til at påtage sig hvad som helst beskidt våben og krigsrelateret forskning i alskens elektronik til Bush's og alle hans samarbejdsvillige partnere, som Fogh og Co.

 

Mine allermest væmmelige hilsner til Anders Fogh Rasmussen, Socialdemokratiet og en relativ stor del af den danske fagbevægelse (ikke alle trods alt - nogle få gør stadig et godt arbejde).

 

 

-----------

 

Regeringens globaliseringsstrategi ”Fremgang, fornyelse og tryghed”

Regeringen offentliggør i dag ”Fremgang, fornyelse og tryghed – Strategi for Danmark i den globale økonomi”.

Strategien indeholder 350 konkrete forslag, der indebærer omfattende reformer af uddannelse og forskning og markante forbedringer af rammerne for vækst og fornyelse overalt i samfundet. Indsatsen fordeler sig på 14 hovedområder:

1. Verdens bedste folkeskole

2. Alle unge skal have en ungdomsuddannelse

3. Sammenhæng i uddannelsessystemet og god vejledning

4. Mindst halvdelen af alle unge skal have en videregående uddannelse

5. Uddannelser med globalt perspektiv

6. Korte og mellemlange videregående uddannelser i verdensklasse

7. Universiteter i verdensklasse

8. Mere konkurrence og bedre kvalitet i den offentlige forskning

9. Gode rammer for virksomhedernes forskning, udvikling og innovation

10. Stærkere konkurrence og større åbenhed skal styrke innovationen

11. Stærkt samspil med andre lande og kulturer

12. Flere vækstiværksættere

13. Alle skal uddanne sig hele livet

14. Partnerskaber skal understøtte strategien

Et udkast til strategien blev drøftet med Globaliseringsrådet på et møde den 21. marts. Regeringen nedsatte sidste forår Globaliserings-rådet til at rådgive sig om en strategi for Danmark i den globale økonomi. Læs om rådets arbejde på www.globalisering.dk

Globaliseringsstrategien skal også ses i sammenhæng med regeringens velfærdsudspil, der skal sikre midler til de øgede investeringer i forskning, uddannelse, innovation og iværksætteri.


Raytheon Awarded $114 Million Contract for Upgraded Early Warning Radar at Thule, Greenland
April 10, 2006: 12:00 a.m. EST


http://money.cnn.com/services/tickerheadlines/prn/200604101200PR_NEWS_USPR_____NEM031.htm

 

TEWKSBURY, Mass., April 10 (PRNewswire) - TEWKSBURY, Mass., April 10, 2006 /PRNewswire/ -- Raytheon Company has been awarded a $114 million contract by the Missile Defense Agency (MDA) to implement the Upgraded Early Warning Radar (UEWR) program at Thule, Greenland.

"We're pleased to be selected as the prime contractor for UEWR Thule," said Pete Franklin, vice president, Raytheon Integrated Defense Systems (IDS) Missile Defense Business Area. "The UEWR at Thule will build on the radars that we've already deployed to Beale Air Force Base, Calif., and Royal Air Force Fylingdales, U.K., and will add significantly more surveillance coverage for the U.S. missile defense mission."

As the prime contractor, Raytheon IDS will integrate new electronics, computer hardware and mission software to upgrade the existing two-faced, phased array antenna facility at the remote site. Raytheon will also support integrated tests of the Thule UEWR, performing both missile defense and legacy missions.

Continuing the Raytheon heritage with UHF phased array radars, the UEWR program upgrades existing PAVE PAWS and Ballistic Missile Early Warning System radars by adding missile defense capabilities while retaining legacy missile warning and space surveillance missions. A key sensor for the MDA's Ballistic Missile Defense System (BMDS), UEWR provides midcourse target detection and tracking for the Ground-Based Midcourse Defense portion of the BMDS to protect the U.S. from ballistic missile attacks.

Integrated Defense Systems is Raytheon's leader in Joint Battlespace Integration providing affordable, integrated solutions to a strong international and domestic customer base, including the U.S. Missile Defense Agency and the U.S. armed forces.

Raytheon Company, with 2005 sales of $21.9 billion, is an industry leader in defense and government electronics, space, information technology, technical services, and business and special mission aircraft. With headquarters in Waltham, Mass., Raytheon employs 80,000 people worldwide.

Contact:

Joyce Melikian

339.645.6967

Raytheon Company

 

 

Raytheon kan også det der med network centric warfare programmer for NASA  (Læs global strike og Stjernekrig). Mon de har snakket med Svenskerne fra Ericsson Microwave?

Når det regner på præsten drypper det på degnen, som man siger, således også for ejere af små fly, der får et godt system, så de kan flyve i al slags vejr og lande sikkert selv i de mindste lufthavne. Det letter de så travle forretningsfolk, som jo ikke har lyst til at stå i kø og udlevere deres tandbørster og lightere til sikkerhedskontrollen i de for andre dødelige folks offentlige lufthavne.

Jo der er forskel på dem og os - det er helt klart - eller er det så klart. Jeg forstår egentlig ikke denne forskel. Hvad gør dem så specielle arter af racen homo sapiens.

 Hvorfor rejser du ikke i privat fly, når du skal ud og forhandle løn og arbejdsvilkår? Hvorfor har du ikke egen flyveplads og fly? Hvorfor har du ikke mad nok på bordet til dine børn? Hvorfor har du ikke noget sted at bo? Hvorfor, Hvorfor, dit og dat.

Nå det kan være en eller anden sociolog eller filosof vil skrive en bog herom en dag, som gør disse forskelle begribelige for fru Larsen med moppen kl. 6 om morgenen på et beskidt hospitalsgulv.

Kærlige og velmenende hilsener fra

Ulla.

 

http://money.cnn.com/services/tickerheadlines/prn/200604210900PR_NEWS_USPR_____NEF005.htm
NASA Honors Raytheon for Work to Increase National Aerospace System Capacity
April 21, 2006: 9:00 a.m. EST

 

Investment Information
Penny stock tip investments, undervalued situations, IPO's,...
www.rocketstockpicks.com

Invest in Oil and Natural Gas
Need some smart investing tips? Invest in Northstar Energy in...
www.northstarenergyinc.com

Jim Cramer's Stock Investment Picks
Find out Jim Cramer's next trade before he makes it. For $349.95, get...
www.thestreet.com

Investment Information by J. Greenblatt
A great book filled with information on investments by Joel...
www.littlebook.com

MARLBOROUGH, Mass., April 21 (PRNewswire) - MARLBOROUGH, Mass., April 21, 2006 /PRNewswire/ -- A Raytheon Company Network Centric Systems (NCS) team earned a NASA Turning Goals Into Reality (TGIR) award for its contribution to the Small Aircraft Transportation System project. The TGIR awards result from a NASA initiative to focus its investments on outcome-oriented objectives that are defined to address the nation's critical aerospace needs. Each year, the Aeronautics Research Mission Directorate presents awards to NASA and industry teams that have made significant progress toward achieving NASA objectives. The Raytheon NCS Team participated in the five-year Small Aircraft Transportation System (SATS) project with the objective of increasing capacity and mobility under the Raytheon Consolidated Information Technology Services (ConITS) contract vehicle. SATS aimed to allow on-demand, point-to-point personal and business air travel by expanding near all-weather access to more than 3,400 small, under-used community airports in the United States. It focused on four operating capabilities: higher volume operation at non-towered and non-radar airports; lower landing minimums at minimally equipped airfields; increased single pilot performance; and en-route procedures for integrated fleet operations. The project results offer new solutions that could enhance air traffic flow at small U.S. airports by allowing four-to-10 passenger aircraft to use more rural and suburban airports. In supporting the NASA Langley Research Center, Raytheon developed a simulator to model the feasibility of increasing aircraft volume at airports that have neither control towers nor radar systems. The simulator confirmed that automated systems on the ground and in the cockpit can safely guide aircraft through take-off and landing despite inclement weather. When implemented, high volume operations capabilities and technology could enhance air traffic flow and increase National Aerospace System capacity by allowing small aircraft to take off from and land at general aviation airports that are currently under used. "The SATS 2005 demonstration marked the culmination of a collaboration to improve high-volume operations at small airports," said Teh-Kuang Lung, program manager from Raytheon NCS on the SATS project for NASA Langley. "The proof of concept demonstration showcased NASA and Raytheon efforts to develop operational capabilities and technologies that enable safe, affordable, on-demand travel at those airports." The Raytheon Network Centric Systems team consists of the following employees: * Ram Gubbala, Senior Software Engineer II * Mourad Allouche, Principal Software Engineer * Kumar Subramanian, Principal Software Engineer * Teh-Kuang Lung, Senior Program Manager Raytheon Company , with 2005 sales of $21.9 billion, is an industry leader in defense and government electronics, space, informationtechnology, technical services, and business and special mission aircraft. With headquarters in Waltham, Mass., Raytheon employs 80,000 people worldwide. Contact: Lynford Morton 703.284.4446Raytheon Company

 

Raytheon kan andet end udvikle softvære på Thule, men softwaren på Thule vil også kunne bestemme hvor disse MK48 heavyweight Torpedoer bliver sendt hen.

 

Raytheon Co. (RTN) was awarded a $9.2 million contract for technicalengineering and maintenance services in support of the Undersea Weapons ProgramOffice and MK 48 Heavyweight Torpedo Intermediate Maintenance Activities (IMA)for the Navy. Work is expected to be completed by November 2006.

 

 

Enhver kastet bombe, enhver affyret kugle i denne terrorkrigs navn skal produceres et eller andet sted;

 Og hvor end dette sted er, kan der rejses modstand.

 

Støt Kvinder for Freds netværkets arbejde. Få tilsendt 'Køkkenrullen'  - Giro 5 71 87 08 - kr. 150,-. Udkommer 10 gange årligt.

Kvinder for Fred v/Anita Petersen, Svend Trøsts Vej 5, 1. 1912 Frederiksberg.