D. 30.05.10 fra Kamal Qureshi <Kamal.Qureshi@ ft.dk>

 

Som formand for SF Nørrebro og folketingsmedlem for SF har vi fornøjelsen af at invitere dig til to debatmøder.

 

 

v      Den 31. maj på studenterhuset vil Kamal Qureshi og DF's Martin Henriksen debattere under overskriften "Danmark i verden".

 

v      Den 21. juni vil Kamal Qureshi og Kenneth Kristensen debattere under overskriften "Danske værdier". Mere info følger.

  

Som regeringens støtteparti har Dansk Folkeparti gennem 9 år opnået stor indflydelse på dansk politik. I de 9 år er dansk politik og Danmark trukket i den forkerte retning.

 

Der er blevet flere fattige og større ulighed i Danmark. Der skæres i den fælles velfærd for at betale skattelettelser til samfundets velstillede. Mens der føres dæmoniserende hadekampagner mod muslimer, østeuropæere og homoseksuelle.

 

Men selvom DF’s politik på alle politiske parametre repræsenterer den yderste højrefløj i dansk politik, ynder Pia Kjærgaard at fremstille partiet som et midterparti. Hvordan hænger det sammen? Og hvad er det egentlig DF vil med Danmark, hvis de fik frie tøjler?

 

Ved to debatmøder (se vedlagte invitation) i maj og juni tager vi hul på en diskussion af SF og DF’s forskellige visioner for Danmark.

 

Vi mener, SF skal være det parti, som ikke er bange for at kritisere og diskutere med Dansk Folkeparti. Vi skal udstille Dansk Folkeparti for deres førte politik, og for de konsekvenser deres politik har i form af marginalisering, splittelse og utryghed i befolkningen.

 

Vi håber at se dig til to spændende debatter, der vil give politisk skyts til at føre debatten videre hjemme i stuerne, på arbejdspladserne, i skolerne og på gaderne.

 

 

 

Med venlig hilsen

 

SF Nørrebros formand Charlie Stjerneklar Tibu

MF Kamal Qureshi

 

 

                 Den 31. maj vil Kamal Qureshi og DF' Martin Henriksen debattere

                                                            under overskriften        

                                                        "Danmark     i verden".

 

 

Hvordan ville Danmark og resten af verden se ud hvis Dansk folkeparti fik absolut flertal ved næste valg, og hvordan ville Danmarks fremtid se ud hvis Socialistisk Folkeparti omvendt fik det absolutte flertal?

 

Begge scenarier er for nogle skrækhistorier og for andre drømmesituationer. Men hvad mener du selv?

 

Nørrebros formand Charlie Stjerneklar Tibu (SF) og SF’s menneskerettigheds- og ligestillingsordfører Kamal Qureshi inviterer dig hermed til debatmøde den 31. maj hvor en intens debat mellem de to partier finder sted.

 

Mødet åbnes med scenario-oplæg af henholdsvis Lars Hedegaard og Rune Engelbrecht, der giver et bud på ovennævnte scenarier.

 

Herefter starter debatmødet mellem Kamal Qureshi og Martin Henriksen, med efterfølgende spørgerunde og debat med tilskuerne.

 

Temaerne er:

              v         ”Udlændinge og flygtninge politik”

              v         ”Danske universiteter”

              v         ”Internationale forpligtelser og engagement i udlandet”

 

 

Debatten er det første møde af to debatarrangementer og det foregår den 31. maj 2010, kl. 19.00 på Studenterhuset i København, Købmagergade 52, København K.

 

 

  

Tilbage til forsiden