Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Annoncering af dialogmøde mellem starthjælpsmodtagere og de kommunale integrationsansvarlige i Frederikshavn kommune onsdag d. 21. marts kl 19 i Th Bergsgade 6.( Sendes i FLR-Dialog d. 13. marts 2007)

Klik HER for lyd:
[pix] RSS Oplæsning af Frh Multietniske Forenings invitation til etniske minoriteter og kommunalfolk og andre interesserede til at komme til mødet d. 21. marts i Th Bergsgade (4:04)


Frederikshavn Multietniske Forening inviterer alle starthjælpsmodtagere i Frederikshavn kommune og alle andre interesserede til møde med byrådsmedlem og formand for arbejdsmarkedsudvalget Jørn Larsen og socialdirektør og konstitueret arbejdsmarkedsdirektør Jan Nielsen onsdag d. 21. marts kl 19 i Th Bergsgade 6.

Mødet afholdes fordi der har vist sig interesser for at blive orienteret om den nye opbygning af den kommunale service på beskæftigelsesområdet i den nye Frederikshavn kommune. Den nye struktur er en følge af den nye arbejdsmarkedslovgivning og kommunesammenlægningen. Mødet med de integrationsansvarlige i Frederikshavn finder altså sted onsdag d. 21. marts kl. 19 i Th Bergsgade 6. På mødet vil repræsentanterne fra kommunen også gerne besvare spørgsmål og deltage i en dialog om integrationen på arbejdsmarkedet og i det hele taget i vores nye storkommune.
Læs hele invitationen her

Spørgsmål til de integrationsansvarlige i Frederikshavn Kommune til mødet d. 21. marts fra bl.a flygtninge på starthjælp, dateret 4.03.07.

Klik HER for billede: [pix] FB Se billede fra starthjælpsmødet d. 18. november 2006

Hør hele starthjælpsmødet d. 18. november her

Klippet fra Nordjyske d 10.03.07 "Kommunen må spæde starthjælpen op, mener lokale SF'ere, der kalder behandlingen af flygtninge for brutal og usmagelig"

Følg med på Frederikshavn Multietniske Forenings hjememside www.arnehansen.net/fmef/