Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred

Isabella og Oliver fortæller om deres arbejde som frivillige i foreningen Game med at organisere gadesport
Besvarelsen af en quiz om sikkerhedspolitik udviklede sig til Interviews med Isabella Madsen og Oliver Toscano Pedersen 
. Begge viste sig at være på Folkemøde som frivillige for den globale organisation Game. og som fortæller om deres arbejde med at aktivere børn på gaden især med idrætsaktiviteter bl.a. med flygtninge i Libanon. På baggrund af studier og erfaringer fra Game udtrykker Isabella Madsen  også sin mening om regeringens, Dansk Folkepartis og Socialdemokratiets ghettonedrivningsplaner.Det viste sig at begge disse ressourcestærke engagerede unge mennesker havde en forælder der var kommet til Danmark som flygtning eller familiesammenført. (Lagt på nettet d. 23. november og sendt d. 5. december 2018 på Dialog på Frederikshavn Lokalradio.)
Interview d. 15. juni 2018 med Game-aktivisterne Isabella Madsen og Oliver Toscano Pedersen.


HØR: Isabella Madsen og Oliver Toscano Pedersen fortæller om deres arbejde som frivillige i foreningen Game med at organisere gadesport og om ghettoplanerne


Klik HER for billede: [pix] FB Game-aktivisterne Isabella og Oliver

Hjemmesiden for Game :"GAME er en non-profit organisation, som arbejder med gadeidræt og streetkultur. Vi uddanner unge til at drive træninger i streetbasket, gadefodbold og street dance i boligområder over hele Danmark, og i gadeidrætshuse i København, Esbjerg, Viborg og Aalborg. Vi arbejder også i Libanon, Somaliland og Jordan."