Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred

Henrik Carlsen om at opstarte Frederikshavn Lokalradio med 1980ernes teknologi
Henrik Carlsen fortæller om dengang i 1980erne da han sammen med andre som nogle af de første fik en lokal kristelig græsrodsradio op at stå i Frederikshavnområdet, Frederikshavn Lokalradio, drevet af frivillige ildsjæle. Og så også hvordan det så senere gik op og efterhånden   ned da større mediehuse kastede sig over lokalradiomarkedet da de opdagede at der var reklamepenge at tjene. Men vi hører også historier fra livet i Frederikshavn og om kendte og ukendte frederikshavnere.


HØR: Henrik Carlsen fortæller om at opstarte græsrodsradio i 1980ernes Frederikshavn


HØR: Lydklip fra FLR-opstart i 1984Klik HER for billede: [pix] FB Henrik Carlsen (foto)

Klik HER for billede: [pix] FB Det originale logo for Frederikshavn Lokalradio

Klik HER for billede: [pix] FB Frederikshavn Lokalradios poststempel

Klik HER for billede: [pix] FB Kuvert fra 1989 med logostempel

Tilbud fra Dialog på Frederikshavn Lokalradio: Lyttere med noget på hjerte er velkomne til at henvende sig på 30420818 og post@arnehansen.net Og det gælder især hvis man også er interesseret i selv at bidrage til Dialogs sendeflade ved at låne en optager for f.eks. at interviewe relevante personligheder eller optage fra egne foreningsarrangementer eller skoleklasse mv.? Og allermest velkommen er du, hvis du selv har lyst til at prøve at lave radio om lokale (nationale eller globale) emner efter dine egne interesser?  
 
 
HVORDAN KAN MAN SÅ HØRE RADIOUDSENDELSERNE 2018?:
Frederikshavn og omegn: 106,6 MHz
Sæby og omegn: 97,4 MHz
Vendsyssel: 103,5 MHz 
Skagen Antennelaug: 97,0 MHz
Sæby Antenneforening: 94,9 MHz
 
Herudover er det nu også muligt at høre Dialogs direkte radioudsendelser på sendetidspunktet selvom man ikke befinder sig indenfor Vendsyssel FM’s dækningsområde, idet det nu er muligt at streame Dialogs radioudsendelser og øvrige programmer på FLR og sendersamvirket Vendsyssel FM på www.vendsysselfm.dk.
 
Desuden lægges FLR-Dialog-udsendelserne samtidigt på internettet natten til tirsdag under www.arnehansen.net/dialog/  jf. det link der står anført nedenunder tekstomtalen af det enkelte programindslag i programoversigten her ovenfor.
 
 
http://arnehansen.net/Dialogprogram.htm  kan man læse det kommende radioprogram for tirsdagens og onsdagens Dialogudsendelser med angivelse af, hvornår de enkelte indslag kan høres. Det lægges på sent mandag aften forinden.
Og en kortere udgave af radioprogrammet lægges samtidigt på Facebooksiden: DIALOG PÅ FREDERIKSHAVN LOKALRADIO: https://www.facebook.com/Dialogpaafrederikshavnlokalradio,  
hvor der også i de efterfølgende dage ofte lægges links til de væsentligste udsendelser. Hjælp gerne med til at gøre Dialog på Frederikshavn Lokalradio mere kendt ved at like den og ikke mindst at like og dele de indslag du synes godt om.
 
OG Bemærk også, at man kan tilgå indslag på Dialog på Frederikshavn Lokalradio via Facebooksiden : DIALOG PÅ FREDERIKSHAVN LOKALRADIO som også meget gerne må likes, bruges og deles fra i tide og utide. Og brug også gerne facebooksiden til at kommentere denne og andre udsendelser og komme med forslag til nye udsendelser - eller brug post@arnehansen.net eller mobil 30420818.