Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred

Om Energibyen Frederikshavn kommune fortalt af Poul Rask Nielsen
Leder af Energibyen Frederikshavn kommune, Poul Rask Nielsen fortæller her til Dialog om de mange ting der foregår i Energibyens regi og især om samarbejdet med private om energirenovering af gamle bygninger. Poul Rask Nielsen tror på at Frederikshvn kommune kan nå at blive fossilfri og bæredygtig inden til 2030, men så gerne mere vedvarende energiproduktion bl.a vindmøller i Frederikshavn kommune. Også beregningen af co2-regnskabet blev behandlet i Interviewet med lederen af Energibyen, som blev optaget d 30. maj 2018
(lagt op og sendt d. 20. juni 2018  på Dialog på Frederikshavn Lokalradio.)
Interview d. 30. maj 2018 med Poul Rask Nielsen, leder af Energibyen Frederikshavn kommune.


HØR: Interview med leder af Energibyen Poul Rask Nielsen


Klik HER for billede: [pix] FB Poul Rask Nielsen


Klik HER for billede: [pix] FB Poul Rask Nielsen og Bahram Deghan på Knivholt

Klik HER for billede: [pix] FB Poul Rask Nielsen med interiør i Knivholts gamle hovedbygning som baggrund

Hjemmeside for Energibyen Frederikshavn kommune

Facebookside for Energibyen Frederikshavn


Denne og alle andre sider på Dialog på Frederikshavn Lokalradio www.arnehansen.net/dialog må meget gerne deles og linkes til


Bemærk at man også kan tilgå indslag på Dialog på Frederikshavn Lokalradio via Facebooksiden : DIALOG PÅ FREDERIKSHAVN LOKALRADIO som også meget gerne må likes, bruges og deles fra i tide og utide. Og brug også gerne facebooksiden til at kommentere denne og andre udsendelser og komme med forslag til nye udsendelser - eller brug post@arnehansen.net eller mobil 30420818.

http://arnehansen.net/Dialogprogram.htm  kan man læse radioprogrammet  for  den kommende onsdags Dialogudsendelser med angivelse af, hvornår de enkelte indslag kan høres. Radioprogrammet er typisk tilgængeligt fra søndag aften forud for den kommende uges Dialogudsendelser.
Og en kortere udgave af radioprogrammet lægges samtidigt på Facebooksiden: DIALOG PÅ FREDERIKSHAVN LOKALRADIO: https://www.facebook.com/Dialogpaafrederikshavnlokalradio,  hvor der også i de efterfølgende dage ofte lægges links til de væsentligste udsendelser.  
Radioprogrammet for den kommende onsdag bliver også samtidigt lagt op på Kanal Frederikshavns arrangementliste: http://www.kanalfrederikshavn.dk/arrangementer/ .

Tilbud til lyttere til  Dialog på Frederikshavn Lokalradio: Lyttere med noget på hjerte er velkomne til at henvende sig på 30420818 og post@arnehansen.net Og det gælder især hvis man også er interesseret i selv at bidrage til Dialogs sendeflade ved at låne en optager for f.eks. at interviewe relevante personligheder eller optage fra egne foreningsarrangementer eller skoleklasse mv.til radio og til internettet til aflytning som podcast? Og allermest velkommen er du, hvis du selv har lyst til at prøve at lave radio om lokale (nationale eller globale) emner efter dine egne interesser?  Men også hvis du bare har et praj om et godt lokalt emne og måske har kontaktdata til en eller flere personer der kan fortælle om og debattere emnet?