Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred

Ulla Astman om lægemanglen i Nordjylland og Frederikshavn især
Interview med formanden for regionsrådet i Nordjylland, Ulla Astman, omkring lægemangelen i yderområderne af regionen og herunder ikke mindst i Frederikshavn kommune som er hårdest ramt af mangel på praktiserende læger. Om hvilke baggrundsfaktorer der her gør sig gældende. Og så især hvad det er gjort og hvad der er muligt at gøre – også fra folketingspartiernes side for at afhjælpe lægemangelen. Interviewet med Ulla Astman foregik den 5. juli 2018 og der blev refereret til en undersøgelse som blev fremlagt i form af en quiz til paneldeltagerne på møde, som tidligere er udsendt i Dialog på Frederikshavn Lokalradio og som havde titlen ” Hvor pokker er lægerne?”
(Lagt på d. 11. juli  2018 og sendt d. 11. juli  2018 på Dialog på Frederikshavn Lokalradio.)
Interview d. 5. juli  2018  med regionsrådsformand Ulla Astman (S) , Region Nord. 
 


HØR: Regionsrådsformand Ulla Astman om lægemangelen i Nordjylland og Frederikshavn især


Klik HER for billede: [pix] FB Ulla Asman


Læs evt. mere om Region Nordjylland på Region Nordjylland


Denne og alle andre sider på Dialog på Frederikshavn Lokalradio www.arnehansen.net/dialog må meget gerne deles og linkes til


Bemærk at man også kan tilgå indslag på Dialog på Frederikshavn Lokalradio via Facebooksiden : DIALOG PÅ FREDERIKSHAVN LOKALRADIO som også meget gerne likes, bruges og deles fra i tide og utide. Og brug også gerne facebooksiden til at kommentere denne og andre udsendelser og komme med forslag til nye udsendelser - eller brug post@arnehansen.net eller mobil 30420818.

http://arnehansen.net/Dialogprogram.htm  kan man læse radioprogrammet  for  den kommende onsdags Dialogudsendelser med angivelse af, hvornår de enkelte indslag kan høres. Radioprogrammet er typisk tilgængeligt fra søndag aften forud for den kommende uges Dialogudsendelser.
Og en kortere udgave af radioprogrammet lægges samtidigt på Facebooksiden: DIALOG PÅ FREDERIKSHAVN LOKALRADIO: https://www.facebook.com/Dialogpaafrederikshavnlokalradio,  hvor der også i de efterfølgende dage ofte lægges links til de væsentligste udsendelser.  
Radioprogrammet for den kommende onsdag bliver også samtidigt lagt op på Kanal Frederikshavns arrangementliste: http://www.kanalfrederikshavn.dk/arrangementer/ .

Tilbud til lyttere til  Dialog på Frederikshavn Lokalradio: Lyttere med noget på hjerte er velkomne til at henvende sig på 30420818 og post@arnehansen.net Og det gælder især hvis man også er interesseret i selv at bidrage til Dialogs sendeflade ved at låne en optager for f.eks. at interviewe relevante personligheder eller optage fra egne foreningsarrangementer eller skoleklasse mv.til radio og til internettet til aflytning som podcast? Og allermest velkommen er du, hvis du selv har lyst til at prøve at lave radio om lokale (nationale eller globale) emner efter dine egne interesser?  Men også hvis du bare har et praj om et godt lokalt emne og måske har kontaktdata til en eller flere personer der kan fortælle om og debattere emnet?