Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred

Hør interview med talskvinde fra Borgergruppen Birgits Børn, som vil have anstændige vilkår for daginstitutionsområdet for 0-6-årige i Frederikshavn .
Hør en repræsentant for den nyoprettede ”Borgergruppen Birgits Børn”, Monica Sivesgaard Fri, begrunde, at en gruppe forældre nu kræver anstændige vilkår på dagtilbudsområdet (0-6 år) i Frederikshavn Kommune. Monica Sivesgaard Fri blev interviewet af Dialog på Frederikshavn Lokalradio d. 27. juli 2018.
Forældregruppen bag Borgergruppen Birgits Børn skriver selv om formålet (her udtrykt i overskrifter):
”Borgergruppen Birgits Børn har følgende visioner:
1: Dagtilbudsområdet (0-6 år) skal IKKE finansiere en budgetoverskridelse i familieafdelingen!
2: Ikke flere fejlslagne sandsynlighedsberegninger om forventet børnetal
3: Følg BUPL’s & FOA’s anbefalinger om minimumsnormeringer NU
4: Bevar den kommunale dagpleje i landdistrikterne”
5: Afskaf tavshedskulturen!"

Udover Facebookgruppen af samme navn jf. nedenfor, så tilbyder Borgergruppen Birgits Børn også sympatisører at vise det ved at tilslutte sig en underskriftsindsamling jf  links længere nede.HØR: Talskvinden for Borgergruppen Birgits Børn fortæller om initiativet og svarer på spørgsmål om Birgits Børns 5 kritikpunkter formuleret positivt som visioner .


Klik HER for billede: [pix] FB Borgergruppen Birgits Børn som grafik

Klik HER for billede: [pix] FB Borgergruppen Birgits Børns Facebook-coverbilllede med de 5. visioner(klik på billedet så det bliver forstørret


Linket til den omtalte Facebookside Borgergruppen Birgits Børn
kan af interesserede bruges til at holde sig opdateret på emnet.
- og den underskriftsindsamling som Borgergruppen Birgits Børn har kørende, kan man tilgå via linket https://www.skrivunder.net/borgergruppen_birgits_born

Ønsker man at kontakte Borgergruppen Birgits Børn, så gør man det via deres mailadresse bbbfrederikshavn@gmail.com,
eller ved at skrive en besked på Facebooksiden Borgergruppen Birgits Børn


Her er den omtalte mailadresse post@arnehansen.net til Dialog til brug for lyttere som har kommentarer til denne udsendelse
- eller brug mobilnr. 30420818

-----------------------------------------------

Generelt om Dialog på Frederikshavn Lokalradio
(ellel FLR-Dialog):

Denne og alle andre sider på Dialog på Frederikshavn Lokalradio www.arnehansen.net/dialog må meget gerne deles og linkes til og også genbruges af andre medier og så også med angivelse af kilden.

Bemærk at man også kan tilgå indslag på Dialog på Frederikshavn Lokalradio via Facebooksiden : DIALOG PÅ FREDERIKSHAVN LOKALRADIO som også meget gerne må likes, bruges og deles fra i tide og utide. Og brug også gerne facebooksiden til at kommentere denne og andre udsendelser og komme med forslag til nye udsendelser - eller brug post@arnehansen.net eller mobil 30420818.

Udover denne internetudgave af Dialog på Frederikshavn Lokalradio så udsender vi også en (typisk identisk) radioudgave som kan høres i Frederikshavn-Strandby og opland på frekvensen 106,6 MHz, - Sæby: 97,4 MHz (Sæby Antenneforening: 94,9 MHz), - Og i øvrige dele af Vendsyssel i det meste af Hjørring og Brønderslev kommuner  på 103,5 MHz (hvor vi er undeerlagt bekendtgørelsen for ikke-kommercielle lokalradioer, som kræver, at vi venter med at offentliggøre netudgaven efter radioudgaven er gået i luften)

Læs gerne radioprogrammet  for  den kommende onsdags Dialogudsendelser http://arnehansen.net/Dialogprogram.htm  .  Radioprogrammet er typisk tilgængeligt fra mandag morgen forud for den kommende uges nye Dialogudsendelser. Del det også gerne til andre interesserede (da Dialog pga. persondatabekendtgørelsen ikke længere udsender programmet via mailliste)
En kortere udgave af radioprogrammet lægges samtidigt på Facebooksiden: DIALOG PÅ FREDERIKSHAVN LOKALRADIO: https://www.facebook.com/Dialogpaafrederikshavnlokalradio,  hvor der også i de efterfølgende dage ofte lægges links til de væsentligste udsendelser.  
Radioprogrammet for den kommende onsdag bliver også samtidigt lagt op på Kanal Frederikshavns arrangementliste: http://www.kanalfrederikshavn.dk/arrangementer/ . (Desuden lægges radioprogrammet også på Facebooksiden "Arne Nielsen Hansen")
I øvrigt så efterfølges onsdagens nyproducerede Dialogudsendelser af genudsendelser fra FLR-Dialogs arkiv på mange hundrede radioudsendelser,  dog stadig med vægt på genudsendelse af de nyeste. Det sker  frem til kl. ca. 5 næste morgen samt også mandags og tirsdagsaftener og nætter..

Tilbud til lyttere til  Dialog på Frederikshavn Lokalradio: Lyttere med noget på hjerte er velkomne til at henvende sig på 30420818 og post@arnehansen.net Og det gælder især hvis man også er interesseret i selv at bidrage til Dialogs sendeflade ved at låne en optager for f.eks. at interviewe relevante personligheder eller optage fra egne foreningsarrangementer eller skoleklasse mv.til radio og til internettet til aflytning som podcast? Og allermest velkommen er du, hvis du selv har lyst til at prøve at lave radio om lokale (nationale eller globale) emner efter dine egne interesser?  Men også hvis du bare har et praj om et godt lokalt emne og måske har kontaktdata til en eller flere personer der kan fortælle om og debattere emnet? Med venlig hilsen fra Arne Hansen, Dialog