Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred

Hør "Hele verden i Frederikshavn kommune"
Dialog på Frederikshavn Lokalradio var med på integrationseventen "Hele verden i Frederikshavn kommune" d. 15. september 2018. Dialog bringer her fra scenen i Maskinhallen taleindslag .Rækkefølgen i taleindslagene er med levende introduktioner af Nicoline Egsgaard Hansen::
Borgmester Birgit Hansens velkomsttale, - Live-interview med Lone Houmann fra Malaysia, - Live-interview med Dan Madsen
Live-Interview med med Karina Nielsen fra Atlanta
Interviews med nogle af de aktive ved boderne inde i Værkstedet under Hele verden i Frederikshavn følger i separat udsendelse.
(Lagt på d. 11 oktober og sendt d. 10 oktober 2018 på Dialog på Frederikshavn Lokalradio.)
Optagelse d. 15. september 2018 af hørbar tale fra scenen i Maskinhallen.

HØR: Lydoptagelser fra første del af integrationseventen "Hele Verden i Frederikshavn kommune" der begynder med borgmesterens åbningstale


HØR: Anden del at lydoptagelser inde i selve Maskinhallen, hvor metodistpræsten Mark Lewis lægger ud med fællessang


Billeder kommer snarest
Klik HER for billede: [pix] FB Musik og Dans på scenen

Klik HER for billede: [pix] FB Madbod - men hvorfra?

Klik HER for billede: [pix] FB Mark Lewis,metodistpræsten i Strandby spiller og synger for til fællessange

Klik HER for billede: [pix] FB burmesernes bod

Klik HER for billede: [pix] FB En fyldt sal

Klik HER for billede: [pix] FB ildsjælen John Hansen med familie

Klik HER for billede: [pix] FB Inge Lise - en trofast venligbo

Klik HER for billede: [pix] FB Francois m.fl. i den congolesiske bod

Klik HER for billede: [pix] FB Sydamerikanernes bod

Klik HER for billede: [pix] FB - med palmekage

Klik HER for billede: [pix] FB Langbordet i Maskinhallens sydside

Klik HER for billede: [pix] FB Er det færøske forening?

Klik HER for billede: [pix] FB Mesghina fortæller om sin farefulde flugt fra Eritrea

Klik HER for billede: [pix] FB Alle indbydes tril færøsk kædedans

Link til Facebokside for Hele verden i Frederikshavn kommune"
hvor der ligger videos og billeder fra Hele Verden i Frederikshavn

Denne og alle andre sider på Dialog på Frederikshavn Lokalradio www.arnehansen.net/dialog må meget gerne deles og linkes til og også genbruges af andre medier og så også med angivelse af kilden.


Bemærk at man også kan tilgå indslag på Dialog på Frederikshavn Lokalradio via Facebooksiden : DIALOG PÅ FREDERIKSHAVN LOKALRADIO som også meget gerne må likes, bruges og deles fra i tide og utide. Og brug også gerne facebooksiden til at kommentere denne og andre udsendelser og komme med forslag til nye udsendelser - eller brug post@arnehansen.net eller mobil 30420818.

Udover denne internetudgave af Dialog på Frederikshavn Lokalradio så udsender vi også en (typisk identisk) radioudgave  som kan høres i Frederikshavn-Strandby og opland på frekvensen 106,6 MHz, - Sæby: 97,4 MHz (Sæby Antenneforening: 94,9 MHz), - Og i øvrige dele af Vendsyssel i det meste af Hjørring og Brønderslev kommuner  på 103,5 MHz (hvor vi er underlagt bekendtgørelsen for ikke-kommercielle lokalradioer, som kræver, at vi venter med at offentliggøre netudgaven efter radioudgaven er gået i luften)

Læs gerne radioprogrammet  for  den kommende onsdags Dialogudsendelser http://arnehansen.net/Dialogprogram.htm  .  Radioprogrammet er typisk tilgængeligt fra mandag morgen forud for den kommende uges nye Dialogudsendelser. Del det også gerne til andre interesserede (da Dialog pga. persondatabekendtgørelsen ikke længere udsender programmet via mailliste)
En kortere udgave af radioprogrammet lægges samtidigt på Facebooksiden: DIALOG PÅ FREDERIKSHAVN LOKALRADIO: https://www.facebook.com/Dialogpaafrederikshavnlokalradio,  hvor der også i de efterfølgende dage ofte lægges links til de væsentligste udsendelser.  
Radioprogrammet for den kommende onsdag bliver også samtidigt lagt op på Kanal Frederikshavns arrangementliste: http://www.kanalfrederikshavn.dk/arrangementer/ . (Desuden lægges radioprogrammet også på Facebooksiden "Arne Nielsen Hansen")
I øvrigt så efterfølges onsdagens nyproducerede Dialogudsendelser af genudsendelser fra FLR-Dialogs arkiv på mange hundrede radioudsendelser,  dog stadig med vægt på genudsendelse af de nyeste. Det sker  frem til kl. ca. 5 næste morgen samt også mandags og tirsdagsaftener og nætter..

Tilbud til lyttere til  Dialog på Frederikshavn Lokalradio: Lyttere med noget på hjerte er velkomne til at henvende sig på 30420818 og post@arnehansen.net Og det gælder især hvis man også er interesseret i selv at bidrage til Dialogs sendeflade ved at låne en optager for f.eks. at interviewe relevante personligheder eller optage fra egne foreningsarrangementer eller skoleklasse mv.til radio og til internettet til aflytning som podcast? Og allermest velkommen er du, hvis du selv har lyst til at prøve at lave radio om lokale (nationale eller globale) emner efter dine egne interesser?  Du får så en enestående mulighed for at møde og snakke med nye spændende mennesker. Men kombardo, hvis du har et praj om et godt lokalt emne og måske har kontaktdata til en eller flere personer der kan fortælle om og debattere emnet? Med venlig hilsen fra Arne Hansen, Dialog