Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred

Interviews med aktive bag boderne Mina, Mark Lewis, Henrik Carlsen, Fariha og Jenny inde i Værkstedet på Hele Verden i Frederikshavn
Dialog bringer her interviews optaget med aktive deltagere i Hele Verden i Frederikshavn d. 15. september 2018. Vi hører først et interview med Mina Olawi som en del af bemandingen af Dansk Afghansk Humanitær Forenings bod inde i værkstedet i Skolegade 8 i Frederikshavn. Mina fortæller om hendes motivation for at deltage, og om Dansk Afghansk Humanitær Forenings arbejde.

Herefter en snak ved metodistspejdernes bål ude på Bankpladsen foran Skolegade 8. Vi hører først metodistpræsten i Strandby Mark Lewis fortælle om sin optræden i Maskinhallen som gitterspillende forsanger og med hele salen som kor og hvorfor han bl.a. valgte ”Wee shall overcome..”. Herefter hører vi Henrik Carlsen fortælle om spejderarbejdet dels i Henriks unge dage men også om hvordan nutiden har brug for spejderbevægelsen til at fremme den opvoksende generations natur- og miljøforståelse.
Så møder vi igen fra Dansk Afghansk Humanitær Forenings bod forkvinde Fariha Olawi, som fortæller om at hun oplever dagen som vellykket med stor interesse for at høre om DAHFs arbejde med baggrund i de opprojicerede billeder fra Afghanistan. Og nogle benytter sig endda af lejligheden til at melde sig ind i Dansk Afghansk Humanitær Forening, hvilket andre stadig kan gøre på Sayed Olawis mobil nr. 53574065.
Til sidst hører vi ærkefrederikshavneren Jenny Larsen, der har 29 års skuespillerkarriere i
Møllerevyen bag sig og nu er med i Centerrådet på Rådhuscentret, som også har en bod hvor mange
Har været i gang med at forme i ler. Jenny fortæller også om at være journalist på Frederikshavn Cultur og Musikradio, der kan høres på 106,6 MHz. (Lagt på nettet d. 24. oktober og sendt d. 24. oktober 2018 på Dialog på Frederikshavn Lokalradio.)
Interview d. 15. september 2018 med aktive i boderne i Værkstedet Mina, Mark Lewis, Henrik Carlsen, Fariha og Jenny


HØR: Mina Olawi som fortalte om Dansk Afghansk Humanitær forening til Dialog på Frederikshavn Lokalraadio


HØR: Metodistpræsten Mark Lewis fortæller fællessangene i Maskinhallen og Henrik Carlsen om at være ung spejderleder og om sspejderbevægelsens relevans i den fælles indsats for en bæredygtig naturforståelse.

HØR: Forkvinde Fariha Olawi, der mod slutningen fortalte til Dialog om den store interesse for Dansk AFghansk Humanitær Forenings bod

Se Powerpoint om samarbejdet imellem Dansk Afghansk Humanitær Forening og OLAWI, Organisation for Local AssistanceWellbeing and Improvement


HØR: Skuespiller og FMCR-journalist Jenny Larsen om Centerrådets bod med formning i ler


Klik på billederne for at forstørre dem:
Klik HER for billede: [pix] FB Forkvinde Fariha er parat til at tage imod besøgende i DAHF boden

Klik HER for billede: [pix] FB Dansk Afghansk Forenings bod med opslag, foldere og lysbilleder kørende og til højre ses FLR-Dialogs bod hvor kunne høre podcasts

Klik HER for billede: [pix] FB Logo for DAHF

Klik HER for billede: [pix] FB Borgmester Birgit Hansen fik en snak med Fariha, Mina, Nasima ved Dansk Afghansk Humanitær Foremnings bod

Klik HER for billede: [pix] FB Mina Olawi som først blev interviewet til Dialog

Klik HER for billede: [pix] FB Forkvinde for DAHF, Fariha Olawi som også blev interviewet

Klik HER for billede: [pix] FB Mange besøgte DAHF' bod

Klik HER for billede: [pix] FB Logo'et igen

Klik HER for billede: [pix] FB Et nyt medlem i DAHF?

Klik HER for billede: [pix] FB Mina og Nasima

Klik HER for billede: [pix] FB Sayed Olawi med døtrene

Klik HER for billede: [pix] FB Dahf's Nasima. Sayed Mina, Fariha og en svært genkendelig

Klik HER for billede: [pix] FB Mark Lewis som inde i salen fortalte om hvorfor han valgte at synge We shall overcome og blev interviewet ude ved metodistspejdernes bål sammen med Henrik Carlsen

Klik HER for billede: [pix] FB Omkring metodistspejdernes bål udenfor
Klik HER for billede: [pix] FB Hjælpes ad med at holde pandekagepanden over bålets flammerneBillede

Klik HER for billede: [pix] FB De 3 søskende Mina, Farid og Fariha - på vej hjem efter oprydningen efter en god dag

Klik HER for billede: [pix] FB Jenny Lardsen det sidste interviewoffer, der fortalte om formning i ler mm


Se gerne på Facebookside for Dansk Afghansk Humanitær Forening

Strandby Metodistkirke

Hjemmeside for Strandbyspejderne

Strandbyspejderne (MS Strandby)


Rådhuscentret Frederikshavn

Man kan høre en tidligere Dialogudsendelse Her med Optagelser fra Hele Verden i Frederikshavn kommune inde i Maskinhallen, den store sal


Denne og alle andre sider på Dialog på Frederikshavn Lokalradio www.arnehansen.net/dialog må meget gerne deles og linkes til og også genbruges af andre medier og så også med angivelse af kilden.

Bemærk at man også kan tilgå indslag på Dialog på Frederikshavn Lokalradio via Facebooksiden : DIALOG PÅ FREDERIKSHAVN LOKALRADIO som også meget gerne må likes, bruges og deles fra i tide og utide. Og brug også gerne facebooksiden til at kommentere denne og andre udsendelser og komme med forslag til nye udsendelser - eller brug post@arnehansen.net eller mobil 30420818.

Udover denne internetudgave af Dialog på Frederikshavn Lokalradio så udsender vi også en (typisk identisk) radioudgave  som kan høres i Frederikshavn-Strandby og opland på frekvensen 106,6 MHz, - Sæby: 97,4 MHz (Sæby Antenneforening: 94,9 MHz), - Og i øvrige dele af Vendsyssel i det meste af Hjørring og Brønderslev kommuner  på 103,5 MHz (hvor vi er underlagt bekendtgørelsen for ikke-kommercielle lokalradioer, som kræver, at vi venter med at offentliggøre netudgaven efter radioudgaven er gået i luften)

Læs gerne radioprogrammet  for  den kommende onsdags Dialogudsendelser http://arnehansen.net/Dialogprogram.htm  .  Radioprogrammet er typisk tilgængeligt fra mandag morgen forud for den kommende uges nye Dialogudsendelser. Del det også gerne til andre interesserede (da Dialog pga. persondatabekendtgørelsen ikke længere udsender programmet via mailliste)
En kortere udgave af radioprogrammet lægges samtidigt på Facebooksiden: DIALOG PÅ FREDERIKSHAVN LOKALRADIO: https://www.facebook.com/Dialogpaafrederikshavnlokalradio,  hvor der også i de efterfølgende dage ofte lægges links til de væsentligste udsendelser.  
Radioprogrammet for den kommende onsdag bliver også samtidigt lagt op på Kanal Frederikshavns arrangementliste: http://www.kanalfrederikshavn.dk/arrangementer/ . (Desuden lægges radioprogrammet også på Facebooksiden "Arne Nielsen Hansen")
I øvrigt så efterfølges onsdagens nyproducerede Dialogudsendelser af genudsendelser fra FLR-Dialogs arkiv på mange hundrede radioudsendelser,  dog stadig med vægt på genudsendelse af de nyeste. Det sker  frem til kl. ca. 5 næste morgen samt også mandags-, tirsdags- og torsdagsaftener og nætter..

Tilbud til lyttere til  Dialog på Frederikshavn Lokalradio: Lyttere med noget på hjerte er velkomne til at henvende sig på 30420818 og post@arnehansen.net Og det gælder især hvis man også er interesseret i selv at bidrage til Dialogs sendeflade ved at låne en optager for f.eks. at interviewe relevante personligheder eller optage fra egne foreningsarrangementer eller skoleklasse mv.til radio og til internettet til aflytning som podcast? Og allermest velkommen er du, hvis du selv har lyst til at prøve at lave radio om lokale (nationale eller globale) emner efter dine egne interesser?  Du får så en enestående mulighed for at møde og snakke med nye spændende mennesker. Men kombardo, hvis du har et praj om et godt lokalt emne og måske har kontaktdata til en eller flere personer der kan fortælle om og debattere emnet? Med venlig hilsen fra Arne Hansen, Dialog på Frederikshavn Lokalradio.