Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred

Tidl. borgmester Erik Sørensen om sit frivilligarbejde som formand for Frederik og Dansk Folkhjælp Frederikshavn
 Tidl. borgmester Erik Sørensen fortæller - nu med formand for Frederik, Frederikshavn bys handelsstandsforening’s kasket på,  hvorfor han som socialdemokrat nok blev valgt, nemlig pga. af hans gamle forbindelser som borgmester.
Og Erik vil gerne nu gøre noget for specielt sin bopælsby Frederikshavn, hvor der er ansat 6000 i handels- og serviceerhverv. Vi skal kæle for disse for at gøre Frederikshavn til en attraktiv turistby med et blomstrende handelsliv og gode spisesteder, når tilrejsende er kommet til at kede sig ude i sommerhusene. Hertil vil en ny gågade bidrage og et væksthus til nye iværksættere indenfor handle og service.
 
Erik Sørensen fortæller også om en anden fritidsaktivitet som formand for Dansk Folkehjælp i Frederikshavn, som uddeler julehjælp til enlige forældre på kontanthjælp med børn under 15-16-år Hvert år den 1. december ringer folk fra Frederik ca. 300.000 kr. ind. OG dette er nok til at alle ansøgere kan få og oven i købet er der penge til ferieophold og sportsudstyr. Og der holdes styr på uddelingen. Der annonceres efter ansøgere i dagspressen og på kommunens hjemmeside og socialrådgiverne hjælper til at informere relevante familier. Der kommer da også ansøgninger fra Skagen og Sæby-området, fortæller Erik Sørensen. (Lagt på nettet d. 21. november og sendt d. 21. november 2018 på Dialog på Frederikshavn Lokalradio.)
Interview d. 24. september 2018  med tidl. borgmester Erik Sørtensen om at være formand for handelsforeningen Frederik samt den humanitære organisation Dansk Folkehjælp Frederikshavn.


HØR: Erik Sørensen fortæller om at være formand for Frederik og Dansk Folkehjælp FrederikshavnKlik HER for billede: [pix] FB Erik Sørensen

Handels- og virksomhedsforeningen Frederik

Frederikshavn Dansk Folkehjælp, Rådhus Allé 50 9900 Frederikshavn 30 38 66 90

Hvis man ønsker at søge julehjælp, så er adressen: www.folkehjaelp.dk hvor man så skal udfylde en elektronisk ansøgning.