Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred

Dialogmøde om oprettelse af udsatteråd i Frederikshavn kommune
Dialog bringer her optagelser fra socialudvalgets dialogmøde om oprettelse af et udsatteråd i Frederikshavn kommune., som afholdtes d. 11. oktober 2018.
Vi hører først socialudvalgsformand Ole Rørbæk åbne mødet med et ønske om igennem et udsatteråd, at give kommunens udsatte en bedre mulighed for at blive hørt og så dernæst give ordet til speciallæge Søren Kjærulff Gaun, som holdt et lysbilledunderstøttet foredrag ”Social udsat – Hvordan og hvorfor”. Herefter  hører vi de mange fremmødtes fortælle engageret om deres erfaringer og fremlægge ideer til et udsatteråds opgaver og sammensætning og om processen frem til nedsættelsen af et udsatteråd bl.a. med forslag om straks at nedsætte en arbejdsgruppe for at sikre, at der faktisk ville ske en opfølgning efter dialogmødet.  De fremmødte var både fra det frivillige sociale arbejde inklusive mennesker med erfaringer som tidligere udsatte, kommunalt ansatte og byrådspolitikere. Men hør selv dialogen, der havde afdelingsleder i socialpsykiatri og misbrug, Karsten Kamstrup, som ordstyrer.

(Lagt på nettet d. 7.november 2018 og  sendt d. 11. november 2018 på Dialog på Frederikshavn Lokalradio.)
Optagelse fra  d. 11. oktober 2018 af Dialogmøde om udsatteråd i Frederikshavn kommune.


HØR: Speciallæge Søren Kjærulff Gauns foredrag ”Social udsat – Hvordan og hvorfor”


HØR: de mange fremmødtes fortælle engageret om deres erfaringer og fremlægge ideer til et udsatteråds opgaver og sammensætning og om processen frem til nedsættelsen af et udsatteråd bl.a. med forslag om straks at nedsætte en arbejdsgruppe for at sikre, at der faktisk ville ske en opfølgning efter dialogmødet.Klik HER for billede: [pix] FB Formand for Socialudvalget Ole Rørbæk Jensen byder velkommen til dialogmødet om udsatte

Klik HER for billede: [pix] FB Formandens 4 spørgsmål til dialogmødet

Klik HER for billede: [pix] FB En definition på at være udsat

Søren Gaun's lysbilledserie med eks. på situationer hvor man kunne blive udsat
- og som med fordel kan åbnes og bladres i mens man lytter til Sørens foredrag.