Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred

En åbenhjertig beretning fra sindets afkroge ved Erik Holm Sørensen
Dialog på Frederikshavn Lokalradio bringer her en optagelse af frederikshavneren pædagog og storyteller Erik Holm Sørensens åbenhjertige beretning på biblioteket d. 13. november 2018
Vi hører først om hvordan det opleves at blive alvorligt psykisk syg, og hvordan sygdommen forløber dybest ned med døden som eneste udvej og op igen og ned over en længere årrække med mange blindgyder.

Men i anden del får vi så også beretningen om de processer som bl.a. en førtidspensions ro, der bidrog til at det lykkedes Erik at komme ud af sygdommen og betydningen af at bruge ture ud i naturen f. eks. på fuglekig med kammeraterne som helbredende for mennesker med psykiske lidelser og bibringende ny lyst til livet.

Erik Holm Sørensen bruger nu sin pensionstilværelse meningsfuldt til at lave gratis gruppeture ud i naturen for psykisk sårbare frederikshavnere- med stor succes. Erik Holm er også blevet engageret i foreningen Sind, som også var medarrangør for mødet, som havde stor tilslutning.
(Lagt på nettet d. 6. januar og sendt d. 9. januar 2019 på Dialog på Frederikshavn Lokalradio.)
Optagelse af Erik Holm Sørensens beretning d. 13. november om sin psykiske ned- og optur.


HØR: Erik Holm fortæller om udviklingen i sin psykiske sygdom og dens konsekvenser


HØR: Erik Holm om hvordan han med tilløb kom ud af sygdommenKlik HER for billede: [pix] FB Erik Holm Sørensen under foredraget

Klik HER for billede: [pix] FB Erik med bogen "Livets cirkel"

Hjemmesiden for Sind's Frederikshavnafdeling

Facebooksiden for SIND Frederikshavn Lokalafdeling