Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred

Lyt til Ruth Blooms fortælling om sin virksomhed Crestwings udvikling af bølgeenergi.
Bliv klogere på Crestwings udvikling af bølgeenergi der bygger på at udtage energi igennem kombination af bølgebevægelser og det atmosfæriske lufttryk. Ruth Blom har været så venlig at stille de anvendte lysbilleder til rådighed så Dialogs lyttere har mulighed for samtidigt med aflytningen at se powerpointen, som ligger på Dialog på Frederikshavn Lokalradios hjemmeside på adressen Lysbilleder som med fordel kan studeres samtidigt med at man lytter til Ruth Blooms fortælling om bølgeenergi.
Man oplever stor spørgelyst fra de 20-30 kompetente mødedeltagere, som går i dialog med Ruth Bloom, hvilket bringer os vidt omkring en hel masse relevante problemstillinger vedrørende bølgeenergi og grøn energi
OG i forlængelse heraf hører man også en grøn politisk kommentar af Susanne Zimmer, spidskandidat for Alternativet i Nordjylland, som arrangerede mødet d. 29. marts 2019 i Siloen på havnen i Frederikshavn hvor Crestwing opererer fra. Suzanne Zimmer fortalte bl.a, at i 2015 var hver dansker årligt med til at støtte den fossile energisektor med over 7.662 kr.

Lagt på nettet d. 20. februar og sendt d. 20. februar 2019 på Dialog på Frederikshavn Lokalradio.)
Optagelse d. 29. januar af Ruth Bloom om crestwing-bølgeenergi og Susanne Zimmer folketingskandidat for Alternative om grøn politik.

HØR: Ruth Bloom fortæller om Crestwings udvikling af bølgeenergi der bygger på at udtage energi igennem kombination af bølgebevægelser og det atmosfæriske lufttryk og besvarer mange spørgsmål herom.
Ruth Blom har været så venlig at stille de anvendte lysbilleder til rådighed så Dialogs lyttere har mulighed for samtidigt med aflytningen at se powerpointen, som ligger på Dialog på Frederikshavn Lokalradios hjemmeside på adressen Lysbilleder som med fordel kan studeres samtidigt med at man lytter til Ruth Blooms fortælling om bølgeenergi.


HØR: Susanne Zimmer fortæller at Alternativet, som hun er kandidat for i Nordjylland, vil give støtte til udvikling af bølgeenergi, da vi må satse på alle mulige grønne energiformer


Klik HER for billede: [pix] FB Crestwings forsøgsudgave Tordenskjold i de blå bølger udenfor Hirtsholmene.

Klik HER for billede: [pix] FB Dorte Bloom, Crestwing bølgeenergi

Klik HER for billede: [pix] FB Susanne Zimmer, spidskandidat for Alternativet i Nordjylland

Klik HER for billede: [pix] FB Mødedeltagere

Klik HER for billede: [pix] FB Øvrige mødedeltagere
Bølgeenergi-virksomheden Crestwing

Alternativet i Nordjyllands storkreds