Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred

Paul Rode Andersen fortæller om det nye nordjyske netmedie NETAVISNORD
Dialog bringer her interview om en lokal eller rettere nordjysk nyskabelse på mediefronten. Det er den kendte frederikshavner og mangeårige byrådsmedlem Paul Rode Andersen, der nu, efter at være gået på pension fra jobbet som gymnasielærer i samfundsfag og dansk, sammen med et par ligestillede nu har opstartet en netavis ved navn NETAVISNORD.

 

De 3 ”musketerer” oplever et udækket nordjysk behov for analyserende og perspektiverende kvalitetsjournalistik, som de også optimistisk mener der er et marked for her i Nordjylland og blandt bortvandrede nordjyder. Og det gælder selvfølgeligt også alle andre politisk og samfundsmæssigt interesserede ikke mindst inde på Borgen, hvor NETAVISNORD også gerne vil være med til at sætte Nordjylland på landkortet.

For nysgerrige kan det nævnes, at NETAVISNORD har internetadressen www.netavisnord.dk/. NETAVISNORD er gratis og interesserede kan tilmelde sig et abonnement på den ugentlige udgivelse.

Alt dette og mere til får Paul Rode Andersen her lejlighed til at uddybe i et interview som blev optaget d. 19. marts 2019.
Lagt på nettet d. 10. april  og sendt d. 10. april 2019 på Dialog på Frederikshavn Lokalradio.)
Interview d. 19. marts 20119 med Paul Rode Andersen, tidl. samfundsfags- og dansk lærer på Frederikshavn gymnasium
HØR: Interview med Paul Rode Andersen om det nye nordjyske netmedie NETAVISNORDKlik HER for billede: [pix] FB Paul Rode Andersen


Netadresse på NETAVISNORD