Til Frederikshavn Multietniske Forenings forside fmef.dk

 

18.11.08

HVORDAN STØTTER VI VORE BØRN OG UNGE?

 

Hvordan kan vi voksne støtte vore dobbeltkulturelle børn og unge til at få et godt voksenliv i det danske multikulturelle samfund?

 

Alle med interesse for dette vigtige emne inviteres til møde lørdag den 22. november med den erfarne familiekonsulent Jamuna.

 

Mødet begynder kl. 13,00 med fællesspisning af eksotisk mad fra flere kontinenter og lavet af vore flygtninge.

 

Og kl. 14,00 vil Jamuna så holde foredrag med debat - og med rådgivning til interesserede.

 

Der er børnepasning og underholdning fra kl. 13,45 ved Latterkonsulenterne Kjeld Rye og Brian Lykke, som også er erfarne pædagoger.

Mødet holdes på Hånbækskolen, Hånbækvej 32B, i Frederikshavn.

 

Interesserede kan læse mere om foredragsholderen på www.jamuna.dk og høre et interview med Jamuna på http://www.arnehansen.net/dialog/flygtninge/080613jamunarrfamilieraad64k.htm .

Og man kan høre initiativtageren Pia Thomsen fortælle om hvordan hun selv har oplevet et behov for rådgivning på www.arnehansen.net/dialog/flygtninge/080908PiaomJamunamoede64.htm - eller læse herom på www.arnehansen.net/fmef/080911piasindledninjamuna.htm

Det er Frederikshavn Multietniske Forening, som afholder mødet om, hvordan vi som forældre og andre der har kontakt kan støtte vore unge i deres mange svære valg. Alle interesserede er velkomne  - og med gratis adgang lørdag d. 22. November fra kl 13,00.

Har du spørgsmål til mødet med Jamuna så ring gerne til Pia på tlf 42769962

Husk at fortælle dine bekendte om mødetTilbage til Frederikshavn Multietniske Forenings forside fmef.dk