Bodil Hindsholm Hansen om sit skriv til politisk ansvarlige om at lukke udrejsecentrene

Vi skal nu høre pastor emeritus Bodil Hindsholm Hansen fortælle hvad hun – især på baggrund af sine oplevelser som frivillig besøgsven på udrejsecentret Kærshovedgaard sammen med 15 andre – har skrevet til minister Tesfaye og statsminister Frederiksen med kopi til medlemmer af udlændingeudvalget og hele Socialdemokratiets folketingsgruppe som argumentation for at lukke udrejsecentrene i Danmark.

Man kan læse brevet til de ansvarlige politikere på 210629Bodil-Hindsholm-Hansen skriver-til-politikere

Bogen  “En fast hånd i ryggen – om afviste asylansøgere og hjemrejse” af Michala Clante Bendixen, RefugeesWelcome kan der læses om og bestilles her: 210701RefugeeWelcome-Nyhedsbrev

Interesserede kan også her høre et tidligere interview med en anden frivillig på Kærshovedgaard, Gerda Abildgaard: https://flygtningeogfred.dk/gerda-abildgaard-fortaeller-om-erfaringer-som-frivillig-ved-kjaershovedgaard-udrejsecenter/

Bodil Hindsholm Hansen kan kontaktes pr mail på bodilhindsholm@gmail.com

Bodil har været engageret som flygtningeven siden hun i 2005 organiserede præsteinitiativet til i juleprædikenen at inddrage flygtningene som danskernes næste. Siden var Bodil med til at starte bevægelsen ”Et Anstændigt Danmark” der  var en væsentlig røst i den offentlige flygtningedebat med bl.a. store hørings-møder på Brandbjerg Højskole og opmuntrende uddeling af Brandbjergpriser til ildsjæle på området.

Bodil Hindsholm Hansen, frivillig på Kærshovedgaard udrejsecenter

1 tanke om “Bodil Hindsholm Hansen om sit skriv til politisk ansvarlige om at lukke udrejsecentrene”

  1. Tak for dit fantastiske arbejde. Og jeg er helt enig… udrejsecentrene skal lukkes. Har selv meget kontakt med forskellige på Kærshovedgård.
    Hvor kan man underskrive?
    Mvh

Skriv et svar