Brug for flere indsamlere for Røde Kors søndag d. 3. oktober – især i Frederikshavn

Dialog på Frederikshavn Lokalradio bringer her interviews med chef for fundraising  hos Røde Kors Morten Jørgensen, indsamlingsleder i Frederikshavn Jan Eriksen samt den ene af indsamlingslederne i Sæby Inger Ejstrud. De udtrykker alle et hedt ønske om at mange flere melder sig til at samle ind på søndag d. 3. oktober til Røde Kors arbejde for udsatte såvel i Danmark som ude i verdens brændpunkter.

Man melder sig centralt hos Røde Kors på www.rodekors.dk eller hos den lokale indsamlingsleder. I Frederikshavn er det hos Jan Eriksen på telefon 42745466 og i Sæby er det pr mail  birmad@rodekors.dk hos Birgit Madsen eller på telefon nr 61606438 hos Inger Ejstrud, som kan træffes hver dag hele dagen

Røde Kors
Hjælp Syriens børn
Syriens børn har levet med krigens rædsler i 10 år. Mange er stadig i desperat nød. Hospitaler er bombet, og tusindvis af familier har ikke adgang til den lægehjælp, de har så hårdt brug for.
Støt vores arbejde i Syrien og hjælp os med at sikre livsvigtig lægehjælp til ofrene for krigen.
Desperat situation i Afghanistan
Titusindvis af børn og voksne er drevet på desperat flugt fra Taliban. Flere uskyldige børn og voksne har allerede mistet livet i konflikten og endnu flere er blevet såret.
Støt vores katastrofeindsats og hjælp os med at redde liv.
Yemens børn sulter!
Lige nu ser desperate forældre magtesløst til, mens deres børn dør imellem hænderne på dem i Yemen. Det er hjerteskærende at være vidne til. Der er akut brug for hjælp.
Jan Eriksen er indsamlingsleder i Gl. Frederikshavn kommune

 

Skriv et svar