ARKIV:  11. may 2006

Interview d. 11. maj med Per Schultz Jørgensen, formand for den alternative velfærdskommission og professor i Socialpsykologi og tidl. formand for børnerådet.


Den alternative velfærdskommissions vurdering af regeringens velfærdsudspil.( FLR-Dialog d. 16. maj 2006)

HØR: Interview d. 11. maj med Per Schultz Jørgensen, formand for den alternative velfærdskommission og professor i Socialpsykologi og tidl. formand for børnerådet. (35:48)Yderligere information om Den alternative velfærdskommission på hjememsiden for Mobiliseringen for et Danmark vi kan være bekendt hvorfra man bl.a kan downloade rapporterne og en forkortet udgave. Der er også links til Dansk Socialpolitisk Forenings hjemmeside.

I øvrigt kan man købe Den alternative velfærdskommissions rapporter hos Socialpolitisk Forening enten pr mail socpolfo@post.tele.dk eller på telefon 3582 8350.
Man har også åbent hver dag fra 9.00 til 15.00 på adressen Dortheavej 61, 3 sal.

Det nyligt udkomne Nyhedsbrev nr 11 fra Mobiliseringen kan man læse her.

Her er der også indledningsvis en nærmere information inkl. praktiske oplysninger om demonstrationerne onsdag d. 17. maj i de 5 største byer i Danmark.
Og der er links til 17.maj-demonstrationens egen hjemmeside www.17maj.org (altså 17maj uden punktum). Her kan man se tid og sted for busruter fra oplandet.

Bemærk fordemonstrationer bl.a på Nørrebro jf www.arnehansen.net/060507noerrebrodemo.htm under parolerne: Afskaf starthjælpen - lige ret for alle, - Nej til strammere sprogkrav, - Nej til nedskæringer på dagpenge og kontanthjælp, - Nej til indslusningsløn, - Nej til stramninger på familiesammenføring og opholdstilladelse. - For medborgerskab og sociale rettigheder.

gif Her ses Per Schultz Jørgensen sammen med Bente Rich på Mobiliseringens workshop på Socialt Forum d. 4. oktober 2004. Man kan stadig genhøre workshoppen her

Hør hvorfor etniske minoriteter vil demonstrere d. 17. maj HER

Hør pædagogstuderende begrunde unge uddannelsessøgendes tilslutning her


RSS