ARKIV:  12. august 2006

Interview d. 12. august 2006 med asyladvokat Helge Nørrung.


Formanden for Foreningen af udlændingeretsadvokater begrunder brev til EUparlamentet borgerretskomite om at komme og se på den danske asylpolitik.( Sendes i FLR-Dialog d. 15. august 2006)

Formanden for Foreningen af udlændingeretsadvokater begrunder 6 organisationers fælles brev til Europaparlamentets komite for borgerrettigheder om at komme og se på hvordan Danmark behandler sine asylsøgere.
Det drejer sig om et interview d. 12. august 2006 med asyladvokat Helge Nørrung, hvor han bl.a gennemgår de mange svagheder i asylbehandlingsproceduren, der sammen med det politiske pres for at Danmark giver asyl til så få som muligt bringer asylsøgernes retssikkerhed i fare hvad også de nylige sultestrejker vidner om ifølge den erfarne asyladvokat.

HØR: Interview d. 12. august 2006 med asyladvokat Helge Nørrung. (49:42)Det omtalte brev fra foreningen af Udlændingeretsadvokater og 5 andre organisationer ligger på www.arnehansen.net/060712EUparlborgerretkomiteundersoegeasyl.doc og som pdf-fil her

En fortegnnelse over de advokater der er medlemmer i Foreningen af udlændingeretsadvokater ligger på www.fauadv.dk/detail.htm


RSS