ARKIV:  26. october 2007

Interview d. 26. oktober 2007 med nødhjælpsarbejder Katrine Siig Kristensen nys hjemkommet fra sit arbejde i Darfur - udenfor lejrene.


SIDSTE NYT FRA DANSK FLYGTNINGEHJÆLPS UDSENDTE MEDARBEJDER I DARFUR INDEN INDSAMLINGEN D. 11.NOVEMBER ( Sendes i FLR-Dialog d. 30. oktober 2007)

HØR: Interview d. 26. oktober 2007 med nødhjælpsarbejder Katrine Siig Kristensen nys hjemkommet fra sit arbejde i Darfur - udenfor lejrene. (12:23)Se og Hør også interview med Esben Geist og video- og lydspot

Og Meld dig så gerne til at samle ind til Dansk Flygtningehjælps arbejde for flygtninge i Darfur/Afrika søndag d. 11. november?

Pr 5. november 7 dage før indsamlingsdagen mangler vi stadig ca 50 indsamlere i gl. Frederikshavn.
Og hver indsamler kan samle ca 1000 kr på 3 timer.
Det vil sige der med det antal indsamlere der er nu vil ligge ca 50.000 kr hos frederikshavnerne, som gerne vil hjælpe flygtninge i Afrika, og som vi ikke bliver i stand til at gå ud og samle ind.!

Så vælger du at melde dig som indsamler på www.flygtninge.dk så vil du og de glade frederikshavnske givere på din rute hjælpe flygtningene i Darfur med 1000 kr mere igennem Flygtningehjælps arbejde? (Og frederikshavnerne på den rute du tager vil så heller ikke komme til at vente forgævedes med deres skærv.)

Har du aldrig samlet ind før, så ligger der en smuk oplevelse i din egen by og venter på dig - helt gratis, og du bliver både glad i sindet af de mange glade givere og sund i kroppen af den friske travetur.

Man kan høre om situationen i Skagen og opdatering mht situationen i Frederikshavn på HER


RSS