ARKIV:  17. august 2008

Indlæst d. 18. august 2008 af ARne H. (2:03)


PIA OM BANGSBOTRÆF PÅ FREDAG den 22. August fra kl 14,30 ( Sendes i FLR-Dialog d. 19. august 2008)

HØR: Indlæst d. 18. august 2008 af ARne H. (2:03) (3:56)Kære Alle

Fredag var der voksne og børn fra Peru, Færøerne, Afghanistan, Uganda og Danmark, mere end 20 voksne og børn.

Kaare og Ali grillede pølser til os alle mens mødrene snakkede og børnene legede. Mange børn har fået nye venner og udvekslet telefonnumre og adresser.

Der blev kravlet på træstammer og øvet hurtigløb; der var nogen der studerede hjorte og nogen der studerede dræbersnegle (de var i hvert fald røde..) Der blev spillet bold og sprunget langspring fra gyngerne og tilsidst tog vi en rask fodboldkamp; pigerne mod drengene, hvor alle var med.

De voksne snakkede om at mødes og spise sammen en gang imellem i løbet af vinteren.

Men først og fremmest blev vi enige om at mødes igen næste fredag og invitere flere børn og voksne til at mødes og få ny venner.

Altså fredag den 22. august ved naturlegepladsen i Bangsbo. Alle tager lidt med til at spise og drikke. Vi mødes fra klokken 14,30 og frem..

Du kan ringe til Pia på telefon 42769962 hvis du gerne vil vide mere.

Mange hilsner Pia

Billeder fra Skovtur d. 25.07.08 i Bangsbo:
gif Drenge ved vandhane
gif - på legepladsen
gif Kaffepause
gif Ved kærlighedstræet
gif Elsemarie med deltagere i skovturen
gif 3 glade børn
gif Elsemarie fortæller

Hej Arne.
Sender lige et par billeder fra skovturen 25/7. Seks mand stærk gik vi en dejlig svalende tur under Bangsbos bøgetræer. Vi var alle forbavsede over, hvor dejlig sval skoven var på så varm en dag - det kan kun anbefales at prøve. Vi fik kikket nærmere på Kærlighedstræet og flint og krit på stien, løbet og pjattet op og ned af bakkerne, sparket fodbold og snakket om stort og småt. Min ven Christian dukkede op med et camera, og da han hele tiden var på den forkerte side af dette, tja så optræder han ikke på billederne. Alt i alt en god tur med masser af sjov og grin. Hilsen Else Marie.


RSS