Fra DR-P4 d. 17.01.16 af Jesper Knox: Støjberg- og Anja-klip fra Dialog samt Arne Hansen om sin oplevelse heraf og om 2 flygtninges samtale med Støjberg. [2 af 2 i serie]

Fra DR-P4 d. 17.01.16 af Jesper Knox: Støjberg- og Anja-klip fra Dialog samt Arne Hansen om sin oplevelse heraf og om 2 flygtninges samtale med Støjberg. [2 af 2 i serie]


Hør hvordan Støjbergs svinekødsforbudshistorie endte i mediemøllen.
Det sker ved en snak med Aalborg-byrådsmedlemmet Anja Lundtoft som sørgede for at sandheden om integrationsministerens historiefortælling om forbud mod svinekød på madpakker kom frem i offentligheden takket være, at både vandrehistorien og dens manglende sandhedsværdi kunne dokumenteres.
(sendt i FLR-DIALOG d. 19. januar 2016)
Vi hører hvad Aalborg-byrådsmedlemmet gjorde og som endte med at integrationsministeren måtte dementere sin historie. Når Dialog alligevel interviewer Anja Lundtoft d. 18. januar så skyldes det hensynet til at opdatere Dialog-lyttere og ikke mindst mødedeltagerne, som var blevet efterladt i en situation hvor påstand stod mod påstand. Men også i høj grad inspireret af statsministerens Lykkes ligegyldighed overfor de disintegrerende konsekvenser af sin integrationsministers manglende research og dokumentation.


[pix] Interview d. 18. januar 2016 med Anja Lundtoft, byrådsmedlemme fra Aalborg som hørte Støjberg fortælle historien på møde i Frederikshavn d. 8. januar jf dialog d. 12. januar 2016, (23:43)
[pix] Foto af Byrådsmedlem Anja Lundtoft, Aalborg Har man ikke hørt optagelsen fra mødet i Frederikshavn Venstrevælgerforening d 8. januar 2016 hvor Inger Støjberg fortæller en god historie og får den problematiseret så bør man høre den HER:
Dialog til møde med Inger Støjberg om flygtningepolitik. Det foregik i forbindelse med Frederikshavn Venstrevælgerforenings nytårskur d. 8. januar 2016. Mødet var offentligt hvilket nok også affødte den efterfølgende debat. Tilføjelse 13.01.2016: Bemærk omtale nedenfor af at integrationsministeren bagefter har dementeret historien om forbud mod svinekød i børnehavebørns medbragte madpakker.(bragt i Dialog på Frederikshavn Lokalradio d. 12. januar 2016)

Tilføjelse, (som var lavet inden interview med Anja Lundtoft, hvor hun fortælte at ministeren skulle rykkes før ville give dementiet):
[pix] Fra DR-P4 d. 17.01.16 af Jesper Knox: Støjberg- og Anja-klip fra Dialog samt Arne Hansen om sin oplevelse heraf og om 2 flygtninges samtale med Støjberg. (8:27)

Seneste: Endnu en tvivlsom udtalelse af Integrationsministeren i Frederikshavn d. 8. jan. er fundet på Dialog Frederikshavn Lokalradios lydoptagelse:
Lyver Inger Støjberg også om annoncer eller er det Sverige? Filminstruktør Frank Poulsen har gennemlyttet Dialog på Frederikshavn Lokalradio
og en researh har vist at Sverige ikke vil kendes ved påstanden om at Sverige nu også plagierer Støjberg annomncekampagne

Anja Lundtoft Thomsen på Facebook

Anja Lundtofts parti Enhedslisten i Aalborg

Og integrationsminister Inger Støjberg, Venstre på Venstres hjemmeside.

Inger Støjberg på Facebook hvor man kan finde meget opbakning til integrationsministeren på trods af vandrehistorien.

 

Tilmeld: RSS