ARKIV:  18. june 2016

Oplæg af Bjarne Laustsen, MF og kommiteret for Hjemmeværnet, Borgmester Erik Boel Nielsen, Varde og mødeleder Stenar Glamann, Tankegang og herpå debat Optaget d. 18. juni 2016 i Tankegangs telt.


Kommunerne vil gerne aktivere en masse frivillige. Men hvordan får man folk til det?
Hjemmeværnet og beredskaberne er båret af frivillige, som stolte og glade møder frem. Er det uniformen eller udstyret, der gør forskellen? Hvad driver de frivillige? Hvad kan kommunerne lære af hjemmeværnets og beredskabernes erfaringer? Vores to gæster fremsætter en række påstande, som vi diskuterer og sætter til afstemning.
(sendt i Dialog på Frederikshavn Lokalradio 19. juli 2016)

HØR: oplæg af Bjarne Laustsen, MF og kommiteret for Hjemmeværnet, Borgmester Erik Boel Nielsen, Varde og mødeleder Stenar Glamann, Tankegang og herpå debat Optaget d. 18. juni 2016 i Tankegangs telt. (55:59)hjememside for Tankegang, hvor Stenar glamann er direktør.

Hjemmeside for Hjemmeværnet


Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.


RSS