ARKIV:  6. september 2016

Optaget d. 6. september 2016 på Dansk Flygtningehjælps møde som start på kampagnen for at skaffe indsamlere til husstandsindsamlingen i hele Danmark søndag d. 6 november 2016.


Den landskendte underviser i dansk på arabisk fortæller om sin flugt fra Syrien.
Khaled Ksibe , flygtning fra Syrien, fortæller om tiden før krigen, flugt fra som soldat i Assads hær at skulle slå meningsløst ihjel eller selv blive dræbt, - om asyl i Danmark - og om at blive opfinder af videobaseret undervisning i dansk for begyndere på arabisk, som Khaled lige har vundet den europæiske sprogpris for.
(sendt i Dialog på Frederikshavn Lokalradio 11. 0ktober 2016)

HØR: Optaget d. 6. september 2016 på Dansk Flygtningehjælps møde som start på kampagnen for at skaffe indsamlere til husstandsindsamlingen i hele Danmark søndag d. 6 november 2016. (39:02)


NB: 2 af de videoer, som man på optagelsen hører lydklip fra, kan man se og høre i sin helhed herunder:
Det er dels Khaled Ksibe links til video fra sin hjembys, Homs krigsruiner:
Klik HER for Youtube:
[pix] FB Video: "After years of war, parts of Homs, Syria, are crumbling and deserted" på godt 1 minut (1:01)

Og så Fotos fra Aleppo - før og efter krig: og på YouTube benævnt:
Klik HER for Youtube:
[pix] FB Video: Before And After Photos Of War Torn Aleppo, Syria på 1. minut (1:18)


FOTOS:
gif Khaled Ksibe fortæller om
gif Homs-efter
gif -krigs-
gif -destruktitionen
gif - set fra fra oven
gif og Madkø
gif Herefter fortæller Khaled
gif Om at Lære dansk
gif - på arabisk
gif Informative badges så vi kan huske at tage hensyn

Og eksempel fra YouTube: Video: Danskundervisning på arabisk med Khaled


Logo for gif Dansk Flygtningehjælps landsindsamling d. 6. november
Mødet d. 6. september i Aalborg var opstart på Dansk Flygtningehjælps landsindsamling d. 6. november til flygtningene i krigs- og nærområder.
Og man kan læse mere om indsamlingen på Dansk Flygtningehjælps hjemmeside flygtning.dk og hvor man også er mere end velkommen til at tilmelde sig som indsamler - eller på telefon 33735111

På flygtning.dk finder interesserede også kontaktinfo til ens lokale indsamlingskoordinator.
I Frederikshavn ,hvor vi mangler rigtig mange indsamlere, kan man således også tilmelde sig hos Arne Hansen, Sønderjyllands Alle 35, på mobil 30420818 eller post@arnehansen.net - eller hos Zahra Olawi på olawi2003@yahoo.dk
- og i Strandby og nord for Frederikshavn by hos Henny Rasmussen på tlf 20872163 - eller på mail henny@capslock.dk
på Facebooksiden Frederikshavnere samler ind 6. nov. til verdens flygtninge for DFH kan man også tilmelde sig ved at sende en "besked" (med navn, adresse, mobil, maail og fødselsdato). I øvrigt opfordrer vi til at skrive på Facebooksiden - og ikke mindst at "like" den.
På indsamlingsdagen søndag d. 6. november kan frederikshavnerne hente indsamlingsbøsser og ruter i De Frivilliges Hus, Danmarksgade 12 i løbet af formiddagen fra kl 9,30 hvor vi åbner.

I Skagen distrikt kan man kontakte indsamlingskoordinator Kim Hedemark, Fiskerbanke 8, 9990 Skagen Mob. 30283669 eller bandanakim@gmail.com

Og i Sæby distrikt Jørgen Helledie, Solvænget 36, 9300 Sæby, Mob.: 51340299 jorgen.helledie@3f.dk

Dialog på Frederikshavns hjemmeside kan man i øvrigt finde mange indslag fra tidligere indsamlinger og om flygtningeproblematikken i almindeligehd, hvis man søger.

Alle er velkomne til at fortælle venner og bekendte om at der er brug for flere indsamlere - samt at dele og linke til siden her.RSS