ARKIV:  6. october 2016

Interview d. 6. oktober 2016 med Sara Schlüter, Dansk Flygtningehjælp, lige hjemkommet fra flygtningelejre i Afrika.


Hør beretninger fra flygtningelejre i Afrika fortalt af Sara Schlüter, Dansk Flygtninghjælp.
Dansk Flygtningehjælps udsendte, Sara Schlüter, beretter herom sine oplevelser fra besøg i lande hvor Dansk Flygtningehjælp arbejder med at hjælpe flygtninge fra verdens krigsområder - her især om interviews med flygtninge fra Sydsudan, Eritrea og Somalia. Derudover hører vi generelt om Dansk flygtningehjælps arbejde for nødstedte flygtninge i krigs- og "nærområder" verden over, hvor det i øjeblikket især drejer sig om hjælp til syriske flygtninge og internt fordrevne. Men Sara Schlüter sætter også fokus på hvad der grundlæggende må gøres for at forebygge flere nye krigsflygtninge og håber på FN's nyudnævnte generalsekretær Guterres. Endelig betoner Sara Schlüter betydningen af at mange lokalt støtter hjælpearbejdet ved at melde sig på www.flygtning.dk til at samle ind på søndag d. 6. november.
(sendt i Dialog på Frederikshavn Lokalradio 18. 0ktober 2016)

HØR: Interview d. 6. oktober 2016 med Sara Schlüter, Dansk Flygtningehjælp, lige hjemkommet fra flygtningelejre i Afrika.(40:37)


Foto af den interviewede gif Sara Schlüter
Foto med Sara Schlüters gif Interviewede sydsudanske kvinde Lorca med 2 af hendes 3 børn, som efter ankomst til flygtningelejren er blevet til 5
gif Logo for Dansk Flygtningehjælps landsindsamling d. 6. november


Sara Schlüter opfordrer til at melde sig som indsamler til flygtningene i krigs- og nærområder søndag d. 6. november på Dansk Flygtningehjælps hjemmeside flygtning.dk - eller på telefon 33735111
Og man kan også på samme hjemmeside flygtning.dk læse mere og se flere billedr og videoer om Dansk Flygtningehjælps indsamling d. 6. november.

flygtning.dk finder interesserede fra hele Danmark også kontaktinfo til deres lokale indsamlingskoordinator.

I Frederikshavn ,hvor vi mangler rigtig mange indsamlere, kan man således også tilmelde sig hos Arne Hansen, Sønderjyllands Alle 35, på mobil 30420818 eller post@arnehansen.net - eller hos Zahra Olawi på olawi2003@yahoo.dk
- og i Strandby og nord for Frederikshavn by hos Henny Rasmussen på tlf 20872163 - eller på mail henny@capslock.dk

Læs gerne Tekst om indsamlingen i Frederikshavn opr. pressemeddelelse.

på Facebooksiden Frederikshavnere samler ind 6. nov. til verdens flygtninge for DFH kan man også tilmelde sig ved at sende en "besked" (med navn, adresse, mobil, mail og fødselsdato). Vi opfordrer frederikshavnerne til at skrive på Facebooksiden - og ikke mindst lige at "like" den, så siden bliver mere synlig.
Det gælder også det tilknyttede "begivenhedsopslag d. 6. november": Frederikshavnere giver til verdens flygtninge i nød.

På indsamlingsdagen søndag d. 6. november kan frederikshavnerne hente indsamlingsbøsser og ruter i De Frivilliges Hus, Danmarksgade 12 i løbet af formiddagen fra kl 9,30 hvor vi åbne og til kl 12.

I Skagen distrikt kan man kontakte indsamlingskoordinator Kim Hedemark, Fiskerbanke 8, 9990 Skagen Mob. 30283669 eller bandanakim@gmail.com.
Og d. 6. nov. møder man op i Kulturhus Kappelborg, Skolevej 5, 9990 Skagen mellem kl. 10:00 - 12:00

Og i Sæby distrikt Jørgen Helledie, Solvænget 36, 9300 Sæby, Mob.: 51340299 jorgen.helledie@3f.dk.
Og d. 6. november møder man op i Sæby Fritidscenter & Hostel, Sæbygårdvej 32, 9300 Sæby mellem kl. 10:00 - 11:00

Mht lokalkoordinatorer i Hjørring ogh Brønderslev kommuner m. fl. må vi henvise til flygtning.dk

Dialog på Frederikshavns hjemmeside kan man søge og finde mange indslag fra tidligere indsamlinger og om flygtningeproblematikken i almindeligehd.

Alle er velkomne til at fortælle venner og bekendte om at der er brug for flere indsamlere - samt at dele og linke til siden her.


RSS