ARKIV:  12. november 2016

Landsformand for de grønne pigespejdere Christina Palmstrøm, Frederikshavn. [4 af 4 i serie]Forenings- og Fritidskonference, Foreningslivet frem imod 2025, 2. fælles del.

Dialog på Frederikshavn Lokalradio bringer her 2. del af det fælles program for heldagskonferencen "Forenings- og Fritidskonference, Foreningslivet frem imod 2025, - udfordringer og muligheder - drømme og virkelighed", som FUF med støtte fra Idrætssamvirket, Frederikshavn kommune Dansk Ungdoms Fællesråd, Danske Gymnastik og Idrætsforeninger samt Dansk Idrætsforbund gennemførte d. 12. november 2016. Vi hører først formanden for DGI, Søren Møllers oplæg "Hvor er foreningerne på vej hen?". Dernæst fortæller fotografen Tao Lytzen om iværksættelsen af foreningsprojektet "PixlArt" med basis i Østervrå. Det tredje indlæg er ved foddboldtræner og forenings-ildsjæl Morten Bruun, som under overskriften "Målrettet mangel på målrettethed" fortæller om sin epokegørende udvikling af en træningsmetode, der meget bedre er i stand til at holde på fodboldspillerne i teenagealderen igennem spilleglæde. Endelig afslutter formanden for de grønne pigespejdere, Christina Palmstrøm, dagen med et flot tableau "Den bedste udgave af foreningsfremtiden". Rent praktisk så er der lagt link til de lysbilleder, som Søren Møller og Morten Bruun understøttede deres foredrag med på Dialog på Frederikshavn Lokalradios hjemmeside, www.arnehansen.net/dialog/ sammen med lydfilerne til fri adgang for alle. Det skal nævnes at Dialog allerede har brugt 1. delen af fritidskonferencens fælles, og at der senere følger lydoptagelser fra områdesporene B aktivitetsudvikling og C. Foreningsfællesskab. (bragt i Dialog på Frederikshavn Lokalradio d. 29. november 2016)
Optagelser d. 12. november 2016 af fmd for DGI, Søren Møller, fotografen Tao Lytzen, PitzlArt, foddboldtræner og forenings-ildsjæl Morten Bruun, samt landsformand for de grønne pigespejdere Christina Palmstrøm, Frederikshavn
(sendt i Dialog på Frederikshavn Lokalradio 29. november 2016)

HØR: Optagelse d. 12. november 2016 af landsformand for DGI, Søren Møller. (21:54)

Her er de lysbilleder, som Søren Møller brugte til at understøttte sit foredrag: Foreningslivet 2025

HØR: fotografen Tao Lytzen fortæller. (9:18)


HØR: foddboldtræner og forenings-ildsjæl Morten Bruun fotæller (47:18)

Her er de lysbilleder, som Morten understøttede sit foredrag med: Målrettet mangel på Målrettethed Og her skriver Morten Bruun , årgangsansvarlig for U19 i IF Lysengom Lysning om sin træningsform:Målrettet mangel på målrettethed

HØR: landsformand for de grønne pigespejdere Christina Palmstrøm, Frederikshavn. (14:56)Billeder:
gif Søren Møller Søren Møller ud fra sin planche
gif Tao Lytzen om PitzlArt i Østervrå
gif Morten Bruun gennemgår målrettet mangel på målrettethed pga Lyseng-erfaringer.
gif Den grønne pigespejder Christina Palmstrøm om den gode forenings fremtid
gif Mohammad Daneshjou, FUF, takker for dagen
gif og Navnløs fra FUF om aftenen som Dialog ikke magtede at dække.
gif og applaus

Man finder flere billeder og opslag fra konferencen på FUF's konferenceside hvortil nok flere på vej.


Her kan man høre og se Forenings- og Fritidskonferencens 1. fællesdel

Og her kan man høre og se Forenings- og Fritidskonferencens spor C Foreningsfællesskab

Den arrangerende organisation: FUF, Frederikshavn Ungdoms Fællesråd

og medarrangør: Idrætssamvirket Frederikshavn Kommune.

Hjemmeside for De danske gymnastik og idrætsforeninger, DGI som bidrog med oplægsholdere og måske tilskud.Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.


RSS