ARKIV:  23. november 2016

Byrådets behandling af ungebyrådets 6 forslag til byrådet [5 af 5 i serie]


Reportage fra Frederikshavn Ungebyråds møde d. 23. november 2016.
Dialog på Frederikshavn Lokalradio rapporterer her fra Frederikshavn Ungebyråds møde d. 23. november 2016. Først hører vi i plenum om hvem de fremmødte medlemmer af Ungebyrådet er og deres motiver for at gå ind i Ungebyrådet. Det sker med Irene som mødeleder. Dernæst hører vi et uddrag af den diskussion i 2 grupper der skal munde ud i en fælles formulering af spørgsmål til byrådet på baggrund ungebyrådets tidligere besøg på asylcentret i Frederikshavn, som man kan finde referat fra på Dialog på Frederikshavn Lokalradios hjemmeside www.arnehansen.net/dialog. Så er der igen plenum med fremlæg af gruppernes konklusioner på spørgsmålene fra Ungebyrådet til byrådet samme aften, som alle kredser om emnet integration af især de yngre af beboerne på aylcentret. Og så et Dialog-interview med 4 medlemmer af ungebyrådet bl.a. om proceduren for deres udvælgelse. Endelig bringer Dialog på Frederikshavn Lokalradio en lydkopi af Frederikshavn Lokalradios livetransmission af det første punkt på det ordinære byrådsmøde samme aften, som netop er behandling af Ungebyrådets spørgsmål til byrådet.
(sendt i Dialog på Frederikshavn Lokalradio 13. december 2016)

HØR: Ungebyrådets medlemmer fortæller hvemn de er og om deres motiver. (17:47)


Ungebyrådsmødet i tekst i powerpoint åbn og følg gerne mødet her.

HØR: Ungebyrådsmedlemmer i 2 grupper diskuterer og formulerer spørgsmål (33:00)


HØR: Fremlæg af gruppernes endelige spørgsmål til byrådet. (12:53)


HØR: Interview med 4 ungebyrådsmedlemmer bl. om hvordan blevet valgt? (16:21)


Foto af gif Interviewofrene Christian, Nikolaj, Maja og Thea

HØR: Byrådets behandling af ungebyrådets 6 forslag til byrådet (16:31)Læs her om Hvem Ungebyrådets medlemmer så er? - hvoraf 10 deltog i mødet d. 23. nov.

Nu officielle referat fra Ungebyrådets møde d. 23. november 2016 på Frederikshavn kommunes hjemmeside, hvor man også kan tegne abonnement på nyheder om og fra Ungebyrådet.Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.


RSS