ARKIV:  16. june 2017

Debatmøde med Charlotte Fischer, Formand, Danske Regioners psykiatri- og socialudvalg. Malene Klindt Bohni, og Psykolog. Nicolai Skovsmose, Formand, OCD-Foreningen [3 af 3 i serie]Om at behandle OCD med kognitiv terapi.
Hør OCD-eksperten psykolog Malene Klint Bohni, fortælle om OCD, en psykiatrisk lidelse der er kendetegnet ved tvangstanker og tvangshandlinger. Interviewet foregik d. 16. juni 2017 i OCD-foreningens telt på Folkemødet på Bornholm. Marlene øser gavmildt af sine mangfoldige erfaringer fra sit eget virke i både det offentlige og nu som privatpraktiserende som svar på spørgsmål hele vejen fundt om OCD-problematikken. Vi hører også aktive i OCD-foreningen, medlem af bestyrelsen Edith Christensen og redaktør af OCD Nyt, Stig Andersen. Et gennemgående træk hos alle 3 er den stærke påpegning af manglen på kompetente behandlere i Region Nord der bruger metoden kognitiv terapi. Problematikken omkring brugen af kognitiv terapi blev også berørt i det sidste indslag her, som er en optagelse af OCD-foreningens forudgåendde debatmøde mellem politikere og fagpersoner om behandlingsmulighederne for OCD. Heri deltog Charlotte Fischer, Formand, Danske Regioners psykiatri- og socialudvalg. Malene Klindt Bohni, og Psykolog. Nicolai Skovsmose, Formand, OCD-Foreningen – også med tilkendegivelser fra publikum i OCD-foreningens telt i Allinge.
(sendt i Dialog på Frederikshavn Lokalradio d. 11. juli 2017)

HØR: psykolog Malene Klint Bohni fortæller om kognitiv terapi i behandlingen af OCD. (22:27)


HØR: aktive i OCD-foreningen Edith christensen og Stig Andersen fortæller. (19:05)


HØR: Debatmøde med Charlotte Fischer, Formand, Danske Regioners psykiatri- og socialudvalg. Malene Klindt Bohni, og Psykolog. Nicolai Skovsmose, Formand, OCD-Foreningen (43:00)


Mere information på hjemmesiden for OCD-foreningen bl.a. med kontaktmuligheder bl.a interviewede Edith Christesen og også til Lokalgruppen i Aalborg som Edith nævnte. Og desuden til telefonrådgivningen og til at blive medlem af OCD-foreningen og modtage bladet OCD-Nyt, hvori den omtalte behandlerliste findes.


gif Panelet med Nicolai Skovsmose, Charlotte Fischer og Melene Klindt Bohni + Stig Andersen som mødeleder.

Hjemmeside for OCD-behandler Maelene Klindt Bohni med kontaktdata.
RSS