Sygeplejerske Lotte Peacock og psykolog Ane Fosse fortælle om hvordan de arbejder på gigtforeningens sanatorium SANO i Middelfart og hvordan man kan lære at tackle smerter og mestre dem. [3 af 3 i serie]

Sygeplejerske Lotte Peacock og psykolog Ane Fosse fortælle om hvordan de arbejder på gigtforeningens sanatorium SANO i Middelfart og hvordan man kan lære at tackle smerter og mestre dem. [3 af 3 i serie]

Om gigt fra Gigtforeningens folkemøde på Frederikshavn gymnasium og HF
Om Gigt som er Kroniske smerter i muskler og led? Dialog på Frederikshavn Lokalradio bringer her optagelser fra Gigtforeningens folkemøde herom d. 30. april 2018 på Frederikshavn gymnasium. Vi hører først overlæge og professor Mogens Pfeiffer Jensen, Reumatologisk Afdeling U, Århus Universitetshospital fortælle om Kroniske smerter i muskler og led hvad ved vi og hvordan kan vi behandle dem?
dernæst professor og forskningsleder Karen Søgaard om Smerter i muskler og led skyldes arbejde – og kan de forebygges? Endelig hører vi sygeplejerske Lotte Peacock og psykolog Ane Fosse fortælle om hvordan de arbejder på gigtforeningens sanatorium SANO i Middelfart og hvordan man kan lære at tackle smerter og mestre dem.
De lysbilledserier, som blev brugt til at understøtte de respektive eksperters foredrag, kan man finde på Dialogs hjemmeside www.arnehansen.net/dialog/ sammen med lydoptagelserne. (afventer dog stadig powerpoint brugt ved det sidste oplæg)
(lagt op d.18. maj 2018 og sendt 23. maj 2018 på Dialog på Frederikshavn Lokalradio.)
Optagelse d. 30. 04.18. af foredrag af Mogens Pfeiffer, Karen Søgaard og Lotte Peacock og Ane Fosse.


[pix] Overlæge og Mogens Pfeiffer Jensen, fortæller om Kroniske smerter i muskler og led – hvad ved vi og hvordan kan vi behandle dem?

Pfeiffers powerpoint
som bør ses samtidig med aflytningen af hans foredrag

[pix] Professor Karen Søgaard om arbejdsrelateret gigt og behandling af det.

proff. Karen Søgards powerpoint om mulige øvelser mod gigt -bør ses samtidigt med aflytningen

[pix] Sygeplejerske Lotte Peacock og psykolog Ane Fosse fortælle om hvordan de arbejder på gigtforeningens sanatorium SANO i Middelfart og hvordan man kan lære at tackle smerter og mestre dem.
Dialog afventer at få tilsendt powerpoint, som blev brugt i forbindelse med foredragene?

[pix] Forside til Powerpoint til foredrag af professor Mogens Pfeiffer Jensen

[pix] Definition på smerte

[pix] Publikum i Festsalen på Frederikshavn gymnasium

[pix] Tilhørerne fik sig rørt i zomba

[pix] Forside på den powerpoint som professor og forskningsleder Karen Søgaard brugte i sit foredrag om Smerter i muskler og led skyldes arbejde – og kan de forebygges?

[pix] Grafisk fremstilling af smertens dimensioner og udvikling

[pix] Patienters typiske smerteforløb

[pix] Strategier i forhold til accept

[pix] Hvor behov for politisk handling:

[pix] Gigtforeningen tilbud
 

Tilmeld: RSS