ARKIV:  3. january 2008

Interview d. 3. januar 2008 med den hjemvendte frederikshavner og kosmopolit Peer Holm Jørgensen, som oplevede kommunist jagten på tæt hold og som også fortæller barndomsminder.


En fortælling om det CIA-foranstaltede hemmelige folkemord på en million indonesiske kommunister i 1965..( FLR-Dialog d. 8. januar 2008)


HØR: Interview d. 3. januar 2008 med den hjemvendte frederikshavner og kosmopolit Peer Holm Jørgensen, som oplevede kommunist jagten på tæt hold og som også fortæller barndomsminder. (69:35)gif Foto af Peer Holm Jørgensen
gif Peer ved billede.Maleriet er af Peers gode ven, Friedrich Joost. Det udtrykker Peers opfattelse af verden

Offentligt møde om CIAs bedrifter
Torsdag d. 17. januar kl. 19 i Th Bergsgade 6 Frederikshavn vil frederikshavneren og kosmopolitten Peer Holm Jørgensen fortælle om sin oplevelse i Djakarta af en flig af folkemordet på 1 million indonesiske kommunister i 1965, og som han argumenterer for blev iscenesat af den amerikanske efterretningstjeneste CIA. Peer Holm Jørgensen vil også lægge op til en debat om CIAs rolle i almindelighed.
Peer Holm Jørgensen har skrevet om sine oplevelser i Indonesien i 1965 og baggrunden herfor i romanen "Den glemte massakre" som udkom i efteråret 2007.
Herfra vil Peer Holm Jørgensen også føre CIA's historie helt op to date til og med CIA's hemmelige flyvninger med Guantanamo-fanger til lande kendt for at torturere.

Interesserede vil også få mulighed for at høre om forfatterens opvækst i Frederikshavn.
Og endelig vil Peer Holm Jørgensen gerne diskutere hvordan han er blevet taget vel imod af de folk han har mødt rundt omkring i verden contra hvordan han oplevere danskere møde fremmede.

Mødet afholdes af Frh Multietniske Forening torsdag d.17. januar kl. 19 i Verdenskulturcentret i Th Bergsgade 6 (lige vest for Fona og med indkørsel fra Tordenskjoldsgade ved hotel Herman Bang)

Interesserede kan læse mere om Peer Holm Jørgensen og hans forfatterskab på www.isotia.com bl.a om den nævnte bog "Den hemmelige massakre" men også om Peer Holm Jørgensens tidligere bog "Må Gud bevare Amerika", som bla. handler om presidentvalg.

Senest finder man her link til god anmeldelse af Den glemte massakre af Marianne Cornett i Nordjyske d. 7.01.08 , samt en video-dokumentation af CIA's planlagte millionmassakre

Og endelig fra d. 10. januar en flot anmeldelse i Politiken


RSS