Interview d. 2. februar 2008 med Vagn Rasmussen koordinator i STS International Solidarity.

Interview d. 2. februar 2008 med Vagn Rasmussen koordinator i STS International Solidarity.


Om den danske humanitære organisation STS International Solidaritys aktuelle fredsarbejde, nødhjælps og udviklingsarbejde i Somalia og kort om tidligere i Bosnien..( FLR-Dialog d. 5. febrauar 2008)

Interview d. 2. februar 2008 med Vagn Rasmussen fra den danske humanitære hjælpeorganisation STS International Solidarity. Vagn Rasmussen fortæller ud fra egne autentiske oplevelser i Somalia om Afrika i storpolitikken, som Læger uden grænser har som nr 1 et på sin top 10-liste over verdens mest oversete konflikter på trods af at den humanitære katastrofe måske er værre end i Darfur, måske fordi USA er ansvarlig for den ethiopiske angrebskrig mod Somalia i terrorkrigens navn.
Vagn Rasmussen fortæller også om nødhjælpen til den multikulturelle by Tuzla i Bosnien i 1990erne

[pix] Interview d. 2. februar 2008 med Vagn Rasmussen koordinator i STS International Solidarity.(150:05)


[pix] Kort over Nordøstafrika med Somalia og Ethiopien

Interesserede kan læse mere om STS International Solidaritys virke på www.intersol.dk/intersol I øjeblikket følges udviklingen i Somalia med næsten daglige opdateringer for dem der ikke vil nøjes med de danske mainstream-medieres tilfældige, lemfældige og ofte misvisende dækning, som er det indtryk, der står tilbage når man har hørt Vagn Rasmussens beretninger og betragtnigner. 

Tilmeld: RSS