ARKIV:  12. october 2009

Interview d. 12. oktober med Barbara Becher-Jostes fra danske del af Verdensmarchen for fred og Ikke-vold.


Verdensmarchen for Fred og Ikke-vold kommer til Danmark med Fredsstafet fra Frederikshavn lørdag d. 24. oktober kl 10 fra Rådhusets P-plads ved Fasanvej.(FLR-Dialog d. 13. oktober 2009)

HØR: Interview d. 12. oktober med Barbara Becher-Jostes fra danske del af Verdensmarchen for fred og Ikke-vold. (18:33)Det er et interview med Barbara Becher-Jostes fra www.verdensmarch.dk/, som for den danske dels vedkommende bliver en fredsstafet, som starter lørdag d. 24. Oktober 2009 i Frederikshavn, og helt præcist kl 10 fra P-pladsen ved Fasanvej (bag Rådhuset) Og herfra går fredsstafetten med fakkel og verdensfredsmarchen banner gennem gågaden med ophold på Fisketorvet for taler mv. Alle er velkomne til at deltage i. Og vi håber at lokale kræfter bl.a. skoler og foreninger og andre engagerede frederikshavnere forhåbentligt vil deltage og også lave forskellige indslag på Fisketorvet - gerne med udgangspunkt i ideen om et fredeligt samfund med ikkevoldelige konfliktløsninger. Interesserede i Østvendsyssel kan henvende sig til post@arnehansen.net eller mobil 30420818. Interesserede i Østvendsyssel kan henvende sig til post@arnehansen.net eller mobil 30420818.

- For det øvrige Danmark se venligst invitationen nedenfor

- og Foreløbig plan for Fredsstafettens vej fra start i Frederikshavn d. 24/10 til Kbh. med data på kontaktpersoner. og kontaktpersonerne på www.verdensmarch.dk/kontakt.php.

Interesserede kan finde opdateringer mht stafetbyer tid ,sted og aktiviteter på KALENDEREN

Folder om Verdensmarchen for Fred og Ikke-vold kan ses HER Læs mere om Verdensmarchen for Fred og ikkevold - og specielt den danske del på www.verdensmarch.dk/

- og om den internationale del af Verdensmarchen for Fred og ikkevold på www.theworldmarch.org

Læs invitation til foreninger og skoler mv. til at at deltage i fredsstafetten 24-31. oktober 2009 HER

Man kan se et kort med den danske fredsstafets rute fra Skagen/Frederikshavn d. 23-24. oktober til København d. 31. okt. gif HER

Dokument: Verdensmarchen - et Humanistisk Forslag HER

Hør også tidligere interview med Juha Uski om verdensmarchen for Fred og Ikke-vold HER

Hør også tidligere interview med Dorte Ellekær om verdensmarchen for Fred og Ikke-vold HER

Den fredspædagogiske udstilling som blev omtalt kan man høre og se mere om på HER

OG i øvrigt kan man høre mere om fred på www.arnehansen.net/dialog/fred/

- og læse mere HER


RSS