Frederikshavn Lokalradio

Frederikshavn Lokalradio - Arne Hansens hjemmeside for flygtninge og positiv fred


Kender du en af hverdagens helte, som gør eller har gjort en god indsats med at håndtere konflikter på en fredelig og meget konstruktiv måde, så opfordrer Liviafondens journalist i denne udsendelse til at skrive nogle få ord om vedkommende person eller organisation til Liviafonden.dk, som netop efterlyser kandidater til Liviaprisen, en fredspris for god ikkevoldelig konflikthåndtering og forsoning. Men det haster, da deadline for indstillinger er d. 1. oktober. ( Sendes i FLR-Dialog d. 4.oktober 2011)

Klik HER for lyd:
[pix] RSS Interview d. 27. september 2011 med journalist og forfatter Malene Fenger-Grøndahl, som fortæller om Liviaprisen og opfordrer til at finde og indstille kandidater. (12:34)

Klik HER for billede: [pix] FB Se Malene Fenger-Grøndahl, som her fortæller om liviaprisen.

Man kan læse Malene Fenger-Grøndahls tidligere pressemeddelelse om Liviaprisen og endda oversat til både engelsk og arabisk HER

Og om liviaprisuddelingen i 2010: HER fortæller initiativtageren til Liviaprisen, Else Hammerich om 4 af prismodtagerne i 2010 - og som måske kan inspirere til flere Liviapris-kandidater?