ARKIV:  7. may 2012

Det er en optagelse fra d. 7. maj 2012 hvor nordjyske Birgit Horn, Gandrup fortæller levende om sine både sjove oplevelserog skarpe iagttagelser.


Kvinder for Fred 2: Om den eksplosive opstart af Aalborg-gruppen i Kvinder for Fred, om sjove oplevelser fra møder ligefra skolebørn til ministre, om fredsskattebevægelsen og Riane Eisler med partnerskabssamfundet contra herskerkulturen. ( Sendes i FLR-Dialog d. 11. december 2012)

HØR: Det er en optagelse fra d. 7. maj 2012 hvor nordjyske Birgit Horn, Gandrup fortæller levende om sine både sjove oplevelserog skarpe iagttagelser. (11:57)
gif Birgit Horn, Gandrup ved Aalborg, hvor aktiv i lokalgruppen

Her kommer så den anden radioudsendelse om Kvinder for Fred, som eksisterede fra 1980 og til den i 2010 nedlagde sig selv. Det er nordjyden Birgit Horn, Gandrup, som fortæller om den eksplosive opstart af Aalborg-gruppen, sjove oplevelser fra møder fra med skolebørn til ministre, fredsskattebevægelsen og Riane Eisler med partnerskabssamfundet contra herskerkulturen. Optagelsen er fra d. 7. maj 2012.

Interesserede i at høre og læse om fredsskat kan høre interview med Birgits mand Geo Horn Her hvor bl.a. Geo Horns tekst, som Birgit Horn refererer til, også kan læses.

Birgit Horn om Ariane Eisler: Skålen og sværdet. Bogen om partnerskabssamfund contra herskerkultur LÆS HER.

HER Læs mere om Kvinder for Fred i ord og billeder i bladet , "Køkkenrullen" som Kvinder for Fred udgav på www.arnehansen.net/Kvinderforfred

Man kan høre det første Dialog-indslag med Aase Bak Nielsen HER


Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.net
RSS