ARKIV:  4. june 2012

Interview d. 4. juni 2012 med Frants Villadsen om hans initiativ til at samle flest mulige fredsgrupper i fredsteltboden under Folkemødet på Bornholm.


Hør om fredsbevægelsen på Folkemødet på Bornholm d. 14-17 juni 2012 - og find dem i teltet "Fredsministerium.dk", som har nr S32 og ligger på kajen i Allinge Havn sydligste hjørne. ( Sendes i FLR-Dialog d. 5. juni 2012)

HØR: Interview d. 4. juni 2012 med Frants Villadsen om hans initiativ til at samle flest mulige fredsgrupper i fredsteltboden under Folkemødet på Bornholm. (19:10)Men hvordan finder under Folkemødet i Allinge Havn d. 14-17. juni frem til fredsteltet "Fredsministerium.dk"? Klik på linket: www.brk.dk/folkemoedet/info/kort/sider/forside.aspx og her klikker man så på "Allinge Havn" og skal så åbne en pdf-fil og her skal man så finde teltnr S32 som ligger i det sydligste hjørne af kortet - og så vil der sikkert vaje et fredsflag (det med regnbuens farver) over fredsteltet.

På den omtalte relevante freds-hjemmeside www.fredsministerium.dk samt på Facebook-siden "fredsministerium.dk" kan man læse mere om "Fredsministerium.dk"-teltet S32 og dets aktiviteter i og udenfor teltet bl.a på Folkemødes "Speakers Corner".

Under Folkemødet gir "Fredsministerium.dk" skam en kop kaffe mens man får sig en sludder bl.a om evt. køb trøjer(Esajas 2,4), muleposer, bøger, blade og plakater om fredsproblematikken og med mulighed for at tage gratis pjecer med sig til uddeling. Interesserede får også mulighed for at anskaffe sig seriøs fredspropaganda under taler og gadeaktioner.

Programmet for hele sommermødet http://kalender.brk.dk

ER man nu interesseret i selv at komme til Folkemødet, så er det muligt at finde mange praktiske oplysninger HER

Hør også et nyere interview med fredskvinden Tove Krag om hvorfor de 8 kvinder fra "Kvinder for Sort" og "Kvindernes internationale Liga for Fred og Frihed" deltager og gerne vil bidrage med HER


RSS