ARKIV:  18. january 2013

Interview den 18. januar 2013 med fredsforsker og fredsaktivist og nu forfatter Majken Jul Sørensen om hendes nye bog.


Hør forfatteren til bognyheden "På barrikaderne for Fred - inspirerende historier om ikkevold" fortælle nogle af disse succesfulde ikkevoldsaktioner samt bruge disse til at illustrere hvad ikkevold er og hvilke muligheder det giver for en mere fredelig og retfærdig verden. (sendt i FLR-DIALOG 22. februar 2013)

HØR: Interview den 18. januar 2013 med fredsforsker og fredsaktivist og nu forfatter Majken Jul Sørensen om hendes nye bog. (40:28)Man kan også stadig høre Majken Jul Sørensen debattere sin bog i P1 Formiddag med Poul Friis på DR P1 (det var d. 14. dec. 2012, 51 min.) på www.dr.dk/radio/player/?id/89091

Hør også Majken Sørensen hos Mikkel Krause i Apropos d. 23. januar 2013
HØR: Her


Majken Sørensens bog "På barrikaderne for Fred - inspirerende historier om ikkevold" er udgivet på forlaget Irene Publishing, 2012. irenepublishing.com/?page_id=76.
Bogen købes i Danmark hos Aldrigmerekrig.dk for 210 kr. inkl. porto. Anmeldelser kan også læses HER. Evt kan man søge titlen å nettet.

NB. Er man eller påtænker man at blive medlem af Aldrig Mere Krig så kan bogen fås billige ved at gå ind på aldrigmerekrig.dk - og hvor man også kan læse anmeldelser af "På barrikader for Fred"

Kontakt til forfatteren Majken Sørensen med henblik på interviews, foredrag og lignende opgaver formidles gerne eller brug majken.sorensen@gmail.com.

Via Aldrig Mere Krigs deltagelse har samvirket Fredsministerium.dk også inviteret Majken Jul Sørensen til at deltage i forskellige events, møder og workshops på Folkemødet på Bornholm d. 13-16 juni 2012.

Vi i Fredsministerium.dk inviterer hermed evt. interesserede organisationer til at samarbejde om udnyttelse af Majken som ressourceperson i arrangementer under planlægning. Brug gerne post@arnehansen.net hertil.

Fredsminissterium.dk har også eget fredstelt (Se efter det vajende regnbuefarvede fredsflag), hvor Majken bl.a vil stå for en workshop med titlen "Om humor som metode i politisk aktivisme"

Her på siden vil der - udover om Majken på Folkemødet - også efterhånden blive anført (links til) flere relevante informationer og referencer, som kan være nyttige for bogens brugere.

Majken Jul Sørensen fortæller i nær fremtid mere her i FLR-Dialog om pointerne i hendes bog "På barrikaderne for Fred - inspirerende historier om ikkevold"


- og På Barrikaderne for Fred 2: Hvorfor er ikkevold mere effektivt end vold? Interview d. 28. januar 2013 med fredsforsker og -aktivist Majken Jul Sørensen HER

- OG På Barrikaderne for Fred 3: Hvem kan bruge ikkevold? Alle, men her især om hvordan lærere, kvinder, religiøse ledere og journalister kan gøre brug af ikkevold HER

- OG På Barrikaderne for Fred 4: På Barrikaderne for Fred 4: Fredskultur - hvad er det, og hvordan kommer vi fra en voldskultur og frem til at vi alle lever i en fredskultur? Hvad er det vi skal lære, og lære at bruge, undervejs? Vi møder bl.a. begreberne direkte-, strukturel- og kulturel vold, afsløring af sociale konstruktioner, fredsundervisning og -forskning. Vi må turde drømme og gå foran med det gode eksempelPå Barrikaderne for Fred 4


Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.net
RSS