ARKIV:  18. july 2014

Interview med initiativtageren den unge universitetsstuderende Wadad Dababech og en indsamler. [3 af 3 i serie]


Hør hvad palæstinaaalborgensere, en dansk politiker samt en israelsk fredsgruppe har at sige om krigen i Gaza og palæstinensernes situation i almindelighed og mulige fredsløsninger - samt konto til akut hjælp til krigsofre. (sendt i FLR-DIALOG d. 22. juli 2014)

HØR: Optagelse d. 18. juni 2014 af demo i Aalborg med palastinensisk nationalsang, tale af den unge initiativtager Wadad Dababech og Jacob Olesens oplæsning af frisk hilsen fra den israelske Fredsorganisation Gush Shalom. (17:50)


HØR: Taler af folketings- og byrådsmedlem Per Clausen EL, Morten Ryum, Ali Hassan og en ung palæstinensisk flygtning. (14:43


HØR: Interview med initiativtageren den unge universitetsstuderende Wadad Dababech og en indsamler. (7:51)ph


www.dmaid.dk er der mulighed for at donere penge, der vil gå ubeskåret til mad og anden nødhjælp, som via DMaid uddeles i Gaza.

Teksten som Jacob Olesen læste op under demonstratonen, som var en hilsen til demonstrationen i Aalborg fra den israelske fredsorganisation Gush Shalom

Der afventes foto fra demoenEr du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.

Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.net
RSS