ARKIV:  29. september 2014

Interview d. 29. september 2014 med Anders Ladekarl, RK-generalsekretær, som fortæller om brug for penge mod Ebola og til syriske flygtninges overlevelse.


Røde Kors-generalsekretæren fortæller om tilbud om Stena-minicruise til de som vil samle ind på søndag d. 5. oktober, Og hvor man her på interviewdagen stadig mangler 74 af 100 indsamlere i Frederikshavn (sendt i FLR-DIALOG d. 30. september 2014)

HØR: Interview d. 29. september 2014 med Anders Ladekarl, RK-generalsekretær, som fortæller om brug for penge mod Ebola og til syriske flygtninges overlevelse. (4:38)Interesserede kan tilmelde sig som indsamler på www.rodekors.dk sE OGSÅ RKs pressemeddelelse om Stenas Minicruise-tilbud til indsamlerne der har været ude:

"Bliv Røde Kors-indsamler og få et gratis minicruise fra Frederikshavn til Oslo Alle jyske indsamlere til Røde Kors' landsindsamling den 5. oktober får som belønning et gavekort af Stena Line til et minicruise til Oslo - afrejse fra Frederikshavn. Bliv indsamler for Røde Kors den 5. oktober og få et gavekort til et MiniCruise fra Frederikshavn til Oslo for to personer. Sådan lyder det generøse tilbud fra Stena Line til indsamlere i hele Jylland op til Røde Kors' landsindsamling. Det skyldes, at Stena Line gerne vil bakke op om det livsvigtige arbejde, som Røde Kors udfører i hele verden, forklarer Thomas Christensen, der er salgs- og markedschef i Stena Line: "Vi uddeler ikke gavekort til højre og venstre, men vi vil meget gerne bakke op om det store humanitære arbejde, som Røde Kors udfører i hele verden. Derfor håber vi også, at vores tilbud kan få endnu flere til at melde sig som indsamlere og skaffe penge til det gode formål. Vi donerer ikke gavekortene for at eksponere os selv, men fordi det er i tråd med vores strategi om at bære et socialt ansvar som virksomhed," siger Thomas Christensen, salgs- og markedschef i Stena Line.

Frederikshavn mangler indsamlere Gavekortet inkluderer sejlturen Frederikshavn - Oslo tur/retur med udrejse onsdag, torsdag og søndag samt overnatning i en to-køjes standard kahyt med bad og toilet. Billetten er gyldig til og med den 31. januar 2015 og skal forudbestilles senest 24 timer før afrejse. Den kan ikke ombyttes til kontanter eller et andet arrangement. Praktisk foregår det sådan, at indsamlerne modtager gavekortet til deres minicruise, når de afleverer indsamlingsbøssen på selve dagen.

Hos Røde Kors er generalsekretær Anders Ladekarl begejstret for Stena Lines gavmilde tilbud til alle de jyske indsamlere. "Det er en rigtig fin gestus fra Stena Line til alle vores frivillige indsamlere i Jylland. De gør en verden til forskel, og derfor er vi naturligvis glade for, at de nu kan se frem til at blive belønnet med et minicruise med Stena Line. Samtidig er det en anerkendelse af vores arbejde, at et så stort rederi byder ind og støtter op om vores indsamling. Og så er det jo en sjov kobling, at man kan samle ind og sejle ud med Stena Line," siger Anders Ladekarl og påpeger, at der stadig er brug for mange flere indsamlere over hele landet. I Frederikshavn er der kun tilmeldt 26 indsamlere til 100 ruter.

I år går indsamlingen blandt andet til ofrene fra de historisk mange katastrofer, der er i verden lige nu. Heriblandt i Syrien, hvor krigen fortsætter på fjerde år og har drevet mere end ni millioner på flugt, og i Vestafrika, hvor historiens hidtil største udbrud af den dødelige Ebola-virus hærger. Hver indsamler vil typisk samle omkring 1.000 kroner. For det beløb kan Røde Kors sikre midlertidigt husly til tre familier på flugt fra katastrofe og ødelæggelser eller brødføde fire familier i en måned. Indsamlingen foregår den 5. oktober kl. 11-14. Man melder sig som indsamler på www.rodekors.dk/indsamler.dk eller på telefon 7010 0000.... "Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.

Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.net
RSS