ARKIV:  4. october 2014

Og endelig snakkes kampfly og vi høre debatten om en udtalelse fra de 80 deltagere i Fredsfestivalen. [4 af 4 i serie]


Til Fredsfestival i Aarhus arr. af Århus mod krig og Terror. En fredssang og så præsenterer de mange tilstedeværende fredsgrupper sig , så taler Tina fra arrangørerne om NATO's krige, Karin Munck, Aarhus synger (for til) Fredssange og endelig snakkes kampfly og vi høre debatten om en udtalelse fra de 80 deltagere i Fredsfestivalen. (sendt i FLR-DIALOG d. 25. november 2014)

HØR: Carsten Andersen dirigerer, der synges. Helge Ratzer fortæller om Århus mod krig og terror og Nej til Krig, Solvejg Sieg Sørensen om Kvindernes Internationale Liga for fred og Frihed og om Kvinder i sort, Hasse Scheidermann om Fredsministerium.dk, Gerd Berlev om Valby mod Krig, Tom Paamand om Aldrig Mere Krig, Minna om Fredsvagten ved Christiansborg, Birte om Dagbladet Arbejderen, Arne Hansen om Dialog på Frederikshavn Lokalradio, (33:38)


HØR: Oplæg fra Tina fra Århus mod Krig og Terror om Natos krigspolitik. (13:57)


HØR: Karin Vinter synger (for til) fredssange. (13:33)


HØR: og endelig snakkes kampfly og vi høre debatten om en udtalelse fra de 80 deltagere i Fredsfestivalen.gif Jan Øberg siger sin mening også om at fredsgrupperne skal arbejde mere konstruktiv på forkant
gif fredsfestival i Remisen i Aarhus
gif Ankermændene Helge Ratzer og Carsten Andersen og medier er der - det kører.
gif Tom og Hermod og Hasse fra Aldrig Mere Krig og Fredsministerium.dk - i front af tilhørerne.
gif formand for Aldrig Mere Krig Tom Vilmer Paamand taler
- og fredsmanden fortjener klappene efter præsentationen af AMK

Brug gerne linket HER til at høre fredsforsker Jan Øbergs oplæg og den afterfølgende debat på samme mødet om hvad det store flertal der givet ønsker fred står overfor af udfordringer, men som blev sendt allerede d. 7. oktoberEr du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.

Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.nethref="mailto:post@arnehansen.net">post@arnehansen.net


RSS