ARKIV:  20. october 2016

Forord af Arne H i 2016 til Interview i 2005 med de 3 aktive musikere Tue Melchiorsen, Thomas Sørensen og Jesper Theiz og Bjerne From d. 12. januar 2005.


(Genudsendelse af) Interview d. 12. januar 2055 med de 3 aktive musikere Tue Melchiorsen, Thomas Sørensen og Jesper Theiz og Bjerne From, alle medlemmer i musikoasen, som har taget et friskt initiativ til at holde en støttekoncert for ofrene for katastrofen i Sydøstasien. (sendt i Dialog på Frederikshavn Lokalradio d. 25. oktober 2016

Støttekoncerten afholdes lørdag d. 28. januar 2005 kl 20 i Maskinhallen og i løbet af aftenen vil 7 forskellige orkestre spille. Entre er 35 kr. Hele entreen og overskuddet på ølsalget (pris 15 kr.) vil gå til Røde kors hjælpearbejde for tsunamiofre. Det er også muligt at putte ekstra støttepenge i en indsamlingsbøsse der vil blive opstillet får vi at vide. Musikoasen vil gerne have praktisk hjælp fra aktive i Røde Kors og Frederikshavn Multietniske Forening. Interesserede er velkomne til at henvende sig i Musikoasens lokaler i Hedemarksgade (sidegade til Søndergade)

PS Dette ere en genudsendelse med forord af Arne Hansen d. 23.10.16 :Dialog genudsender her et indslag fra d. 12. januar 2005 med bl.a. andre den frederikshavnske musikentusiast Bjerne From. Det sker for atære Bjerne From i anledning af hans nylige alt for tidlige død. OG også på baggrund af at undertegnede i sin tid har haft fornøjelse af at have Bjerne som elev i gymnasiet (dog ikke i musik)

Læs gerne broderen Carsten Froms fremragende Nekrolog over musikeren mm. Bjerne From

HØR: Forord af Arne H i 2016 til Interview i 2005 med de 3 aktive musikere Tue Melchiorsen, Thomas Sørensen og Jesper Theiz og Bjerne From d. 12. januar 2005.(9:37)
Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.


RSS