ARKIV:  3. february 2017

Interview d. 3. februar 2017 med Sayed Olawi, genopbygningsaktivist og fmd for Frederikshavn Multietniske Forening.


Frederikshavnsk genbrugshjælp til udviklingsarbejde i Herat i Afghanistan.
På lørdag d. 11. februar vil Sayed Olawi gerne fortælle alle interesserede mennesker i lokalområdet om frederikshavnsk genbrugshjælp til udviklingsarbejde i Herat i Afghanistan. Og Sayed vil på mødet dokumentere hjælpearbejdet med fremvisning af et powerpoint show med fotos og video optaget hos samarbejdspartneren Olawi i Herat i Afghanistan. Dialog Frederikshavn Lokalradio havde derfor besøgt Sayed og Zahra d. 3. februar 2017 for at høre lidt nærmere om hjælpeprojektet og måske skabe nysgerrighed og baggrund for at møde op på lørdag i Skolegade 8 kl. 10 og få mulighed for også at gå i dialog? (sendt i FLR-DIALOG d. 7. februar 2017)

HØR: Interview d. 3. februar 2017 med Sayed Olawi, genopbygningsaktivist og fmd for Frederikshavn Multietniske Forening. (15:57)


Foto: gif Zahra og Sayed Oloawi
gif Og Sayed pryder annonce med oplysninger om mødet lørdag d. 11. februar.
Facebookside for Frederikshavn Multietniske Forening like gerne og vær med til at udbrede kendskabet til Facebooksiden Frederikshavn Multietniske Forening

Interesserede kan også tilmelde sig mødet på event-opslagetLysbilledforedrag om lokal hjælp til udviklingsarbejde i Afghanistan.

Facebookside for samarbejdspartneren i syd: Olawi Olawi

Pressemeddelelse Om lysbilledforedrag om lokal hjælp til udviklingssamarbejde i Afghanistan og generealforsamling i Frederikshavn Multietniske Forening

Eller læs her:
Lysbilledforedrag om lokal hjælp til udviklingsarbejde i Afghanistan. Alle der er interesseret i at høre om opbygningen af et succesfuldt udviklingsprojekt er velkommen til et Lysbilledforedrag om lokal frederikshavnsk genbrugshjælp til udviklingsarbejde i Herat i Afghanistan. Det er på lørdag d. 11. februar kl. 10 i Skolegade 8 i Frederikshavn.
Vi byder på kaffe/te, rundstykker. Og herunder vil Sayed Olawi så vise lysbilleder fra sit powerpointshow som er lavet på baggrund af hans rejser på vegne af Frederikshavn Multietniske Forening til samarbejdsorganisationen i syd, OLAWI. Med udgangspunkt i lysbillederne vil Sayed fortælle om hvordan og hvorfor han rejser til Herat i Afghanistan for at hjælpe til med uddeling af genbrugsudstyr til skoler, børneinstitutioner, hospitaler, handicappede, kommunen og fængsler m.m. Og hvorfor det er blevet en succes Herunder er der også lejlighed til at stille spørgsmål til Sayed og Zahra Olawi. Mødet er indkaldt af Frederikshavn Multietniske Forening, som står for projektet, der er støttet af Genbrug til Syd.

Efter mødet om Afghanistanprojektet afholder Frederikshavn Multietniske Forening generalforsamling. Interesserede i at være med til at støtte projektet og foreningen er velkomne til at indmelde sig forinden, skriver Sayed Olawi 53574065 og Arne Hansen mobil 30420818.På 3042081 kan interesserede også indbetale medlemskontingent til Frederikshavn Multietniske Forening jf Information om Kontingentsatser i Frederikshavn Multietniske Forening

Frederikshavn Multietniske Forening får økonomisk støtte fra Genbrug til Syd til at sende containerne med genbrugsudstyr til Herat i Afghanistan.


Yderligere links til information modtages gerne ligesom evt. rettelserog tilføjelser til post@arnehansen.netRSS