Oplæg af Nikolaj Villumsen om dansk sikkerhedspolitik. [2 af 2 i serie]

Oplæg af Nikolaj Villumsen om dansk sikkerhedspolitik. [2 af 2 i serie]


Hør Ruslandskender og historiker Jens Jørgen Nielsen sætte fugleperspektiv på samspillet mellem NATO og Rusland.
Dialog bringer her et foredrag om Rusland - med Putin som et historisk produkt af vestens manglende samarbejdsvilje. Vi hører Ruslandskenderen Jens Jørgen Nielsen cand. mag i historie og idehistorie. Optagelsen er fra Fredsministerium.dks konference, Dialog om den nye verdens-u-orden, som blev afholdt d. 25. marts 2017. Vi hører også oplæg fra den eneste disponible af de inviterede forsvars og sikkerhedspolitiske ordfører, Nikololaj Villumsen fra Enhedslisten. De øvrige oplæg af hhv Trine Pertou Mach og Jørn Boye Nielsen vil følge senere her i Dialog på Frederikshavn Lokalradio (sendt i FLR-DIALOG d. 11. april 2017)

[pix] Foredrag af Jens Jørgen Nielsen om Rusland-NATO-forholdet. (24:20)

[pix] Ruslandsekspert Jens Jørgen Nielsen (foto)
[pix] og publikum

[pix] Oplæg af Nikolaj Villumsen om dansk sikkerhedspolitik. (15:45)

[pix] Programmet med Nikolaj
[pix] Nikolaj Villumsen EL
[pix] Hjemmeside for Nikolaj Villadsen


SIDSTE NYT: Hør nu også her de 2 sidste oplæg af Trine Pertou Mach og Jørn Boye Nielsen om ny dansk udenrigs- og sikkerhedspolitisk kurs? og den efterfølgende debat på Fredsministerium.dk's konference d. 25. marts 2017
Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.

 

Tilmeld: RSS