ARKIV:  28. april 2017

Interview d. 28. april 2017 med fredsforsker Jan Øberg og leder af TFF,


Fredsforskeren om hvordan bæredygtig fred i Syrien?
Hør den erfarne fredsforsker Jan Øbergs råd til alle interesseret i at skabe fred og afspænding. Stormagterne har kompromitteret sig mht. Syrien historisk og aktuelt. Også derfor må vi i stedet styrke FN til at indsætte hundrede til halvanden hundrede tusind mand til neutralt at afvæbne alle der har våben og så må FN tage initiativ til at føre konsultative dialoger med krigsparterne i Syrien som skal munde ud i en fredskonference med alle parter også og ikke mindst fra det syriske civilsamfund… Der er ingen militær trussel mod Danmark - medmindre vi selv er med til at skabe dem. (sendt i FLR-DIALOG d. 16. maj 2017)

HØR: Interview d. 28. april 2017 med fredsforsker Jan Øberg og leder af TFF, (32:19)
gif Foto: Jan Øberg i Aleppo

Hvis man ikke er på Facebook så kan man få TFF PressInfo ved at skrive til PI@transnational.org
på Facebook kan man tilmelde sig hér: www.facebook.com/Transnational/app/166303603381066

TFF Home:
www.transnational.org

Blog:
blog.transnational.org

Social media:
www.facebook.com/Transnational
twitter.com/janoberg
bit.ly/TFF_YouTube
plus.google.com/+TransnationalOrgPeace/posts


Magazine:
bit.ly/TransnationalAffairs

Jan Oberg personal:
about.me/janoberg Jeg kan varmt anbefale at bruge nogle af disse kilder til at holde sig opdateret med nyheder, analyser og perspektiver fra forskellige synsvinkler som sjældent findes i mainstream-medier.


Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.


RSS