ARKIV:  14. june 2017

Interview d. 14. juni 2017 med Fredsforsker Isabel Bramsen om ikkevold i arabiske forår.Ikkevolden og dens udfordringer under det arabiske forår.
Fredsforsker Isabel Bramsen fortæller her om resultaterne fra hendes Phd-afhandling om den ikkevoldelige start på det arabiske forår og hvilke ugunstige forudsætninger, der alligevel kunne udløse voldsdynamikker - og forskningen var med fokus på Bahrain, Tunesien og Syrien. Interviewet foregik i forbindelse med fredshøjskolen på St Lærkegård forud for Folkemødet på Bornholm. (sendt i FLR-DIALOG d. 6. juni 2017)

HØR: Interview d. 14. juni 2017 med Fredsforsker Isabel Bramsen om ikkevold i arabiske forår. (27:31)

gif Isabel Bramsen
Fredsforsker Isabel Bramsen er tilknyttet CRIC - Centre for Resolution of International Conflicts ved Københavns Universitet

Og man kan herinde læse om Isabel Bramsens virke på Cric mv. hvor Isabel bl.a. skriver"Jeg er tilknyttet Center for løsning af international konflikt (CRIC). Jeg er ansvarlig for og underviser på specialiseringen in Internationale Relationer, Diplomati og Konflikt Studier.
Med min post.doc. undersøger jeg mikrodynamikker af diplomati, mægling og fredsopbygning. Min Ph.d.-afhandling omhandler konfliktoptrapning, vold og ikkevold i det arabiske forår med særligt fokus på situationelle og følelsesmæssige dynamikker i Syrien, Tunesien og Bahrain.
Udover mit akademiske arbejde er jeg formand for rådet i RIKO (Rådet for International Konfliktløsning) og Operational Partner i NWM (Nordic Women Mediators).og er næstformand for tænketanken og nu også foreningen RIKO, Rådet for international Konfliktløsning

Endelig er Isabel Bramsen medforfatter på bogen "International konfliktløsning" på forlaget Samfundslitteratur, og som kan anbefales bla. til alle samfundsfagslærere at læse og inddrage i undervisningen i international politik og i sociologi.
Bogen Isabel Bramsem, Jørn Boye Nielsen og Vibeke Vindeløv: International konfliktløsning kan købes på forlaget Samfundslitteratur
RSS