ARKIV:  15. june 2017

Optagelse af Mogens Lykketofts svar på klimaekspert Jesper Theilgaards spørgsmål.Mogens Lykketofts syn på den aktuelle klimadagsorden.
I Dialog hører vi nu Mogens Lykketofts syn på den aktuelle klimadagsorden. Det er en optagelse d. 15. juni 2017 af Danmarks Naturforenings møde hvor Jesper Theilgaard interviewer Lykketoft om hans tid som leder af FN's Generalforsamling og specielt vedr. FNs verdensmål nr 13 om indsats for klimaet. Arrangøren Danmarks Naturfredningsforening skriver: "Mogens Lykketoft var fra 2015 til 2016 leder af FN's Generalforsamling. På hans to-do liste stod bl.a. bæredygtige udviklingsmål, bekæmpelse af fattigdom og sammenhæng mellem miljø og klima. Han bliver interviewet af klimaekspert og vejr-vært Jesper Theilgaard om de mest presserende punkter på den globale dagsorden. Hvor er der plads til optimisme, og hvor bliver det mere op ad bakke? Hvordan ser den aktuelle klimadagsorden ud, og hvordan kan Danmark bidrage til at løse klimaproblemerne? Hvor skal vi lægge vores kræfter, og hvor er det omsonst?" (sendt i FLR-DIALOG d. 8. august 2017)

HØR: Optagelse af Mogens Lykketofts svar på klimaekspert Jesper Theilgaards spørgsmål. (42:02)

gif Mogens Lykketoft som bifaldt 16-års valgret da klimadagsordenen handler om deres fremtid, ellers kommer politik med det voksende antal gamle til at handle om kun de gamle.
RSS