ARKIV:  8. february 2018

Interview med Bjarne Laustsen om forsvarsforligets betydning for Frederikshavn og om  hvorfor dog Danmark nu skal gennem en kraftig militær oprustning. Bjarne Laustsen er socialdemokratisk medlem af Folketingets forsvarsudvalg.


Hvad betyder forsvarsforliget for Frederikshavn og hvorfor egentlig opruste?

Interview med Bjarne Laustsen om forsvarsforligets betydning for Frederikshavn og om hvorfor dog Danmark nu skal gennem en kraftig militær oprustning. Herunder behandles bl.a.USA's historiske rolle siden slut70-ernes leverancer af stingermissiler via Bin Laden til de afghanske muhadjineres kamp mod Sovjet over invasion i Irak med med dansk deltagelse og efterfølgende med borgerkrig og shiitiske militsers undertrykkelse af sunnimindretallet i Irak, som så fik hjælp fra tilstrømmende sunni militser, som udvikledes til ISIS . Og over NATOs fremrykning mod Ruslands grænser efter Sovjetunionens oplysning, som Rusland så stoppede ved udsigten til at miste flådebasen på Krim og med farlig spændingstilstand til følge, som nu også vanskeliggør samarbejde om løsning af konflikterne i Syrien.
(sendes d . 21. februar 2018 på Dialog på Frederikshavn Lokalradio.)
Interview d. 8. februar 2018 med Bjarne Laustsen, medlem af forsvarsudvalget for Socialdemokratiet valgt i Frederikshavnkredssen.

HØR: Interview med Bjarne Laustsen om forsvarsforligets betydning for Frederikshavn og om hvorfor dog Danmark nu skal gennem en kraftig militær oprustning. Bjarne Laustsen er socialdemokratisk medlem af Folketingets forsvarsudvalggif Bjarne Laustsen

Facebookside for Bjarne Laustsen

Bjarne Laustsens Folketingsside


Bjarne Laustsens mailadresse er bjarne.laustsen@ft.dkRSS