ARKIV:  9. june 2019

Hør Hasse Sneidermann fortælle om Fredsministerium.dk's freds- og klimaevents bl.a. i samarbejde med NOAH og Klimabevægelsen.


Hør og læs oversigt over Fredsministerium.dk's freds- og klimaarrangementer på Folkemødet mm samt om øvrige freds- og sikkerhedspolitiske events.
Hasse Schneidermann fortæller her om hvordan Fredsministerium.dk’s vil sætte freden på dagsordenen på Folkemødet på Bornholm fra torsdag d. 13. juni 2019 . Det er der behov for - også for at rette op på den misvisende valgkamp, hvor fred forblev et tabuemne. Vi hører om events med overskrifterne ”FN vil forbyde atomvåben – men Danmark tør ikke”, - ”Klima & krig – om miljøudfordringerne, folkevandringerne og freden”, - ”Politisk dialog om alliancefri dansk, nordisk og europæisk forsvarspolitik”, - ”Oprustning gør ikke verden tryggere – og da slet ikke nye atomvåben”, - ”Våben eller vindmøller? - Kun det sidste rummer håb”

Dialog har lagt fredsministeriums programpjece på sin netside www.arnehansen.net/dialog hvor man kan læse mere om de enkelte fredsarrangementer og tid og sted for afholdelse. Man kan dog også finde disse på Folkemødets app ”Folkemødet” og markere dem til senere brug.
Desuden lægges også her link til journalist Tom Vilmer Paamands oversigt over i øvrigt Fredsrelevant på Folkemødet i 2019.
(Lagt på nettet 10. juni og sendt d. 12. juni 2019 på Dialog på Frederikshavn Lokalradio.)
Interviews d. 9. juni 2019 med Hassse Schneidermann, formand for Fredsministerium.dk , der også er arrangør på Folkemødet 2019.


HØR: Hør Hasse Sneidermann fortælle om Fredsministerium.dk's freds- og klimaevents bl.a. i samarbejde med NOAH og Klimabevægelsengif Hasse Sneidermann

gif Popup-event på Folkemødet

gif "Fredsdynamik med fredelige midler"

gif Åndsbeslægtede

gif Palle Bendsen fra NOAH taler om klima og krig


Oversigt over Fredsministerium.dk's fredsevent


Tom Paamands oversigt over freds- og sikkerhedspolitiske events på Folkemødet


Løbeseddel om klima og fred

Klimaavis: Hva så - Danmark


Hjemmeside for Fredsministerium.dk

Facebookside for fredsministerium.dk

gif Fredsteltet på Folkemødet i 2013
RSS