ARKIV:  29. november 2019

Amnesty's generalsekretær Trine Christensen, fortæller om Amnesty Internationals kamp for menneskerettigheder over næsten hele kloden.


Om Amnestys arbejde og hvorfor vi skal samle ind og give til Amnesty søndag d. 8. december.
Interview med Amnesty’s generalsekretær Trine Christensen, hvor vi kommer vidt omkring med udgangspunkt i nærgående spørgsmål om Amnesty indsats forbliver upartisk på trods af mediers skæve dækning, - de grundlæggende og politiske rettigheder contra de økonomisk og sociale rettigheder, samt fokusering på straffedomstole contra konstruktivt fremadrettet arbejde som f.eks. skriv for liv for at redde ofre for menneskeretskrænkelser og generelt arbejde for menneskerettighedsvenlige strukturelle ændringer i verden. Det blev således også til dialog om, hvorvidt det planlagte massemord, som (angrebs)krig er, burde tages op af menneskerettighedsorganisationer, når det sker i strid med FNs principper.
Amnesty International mangler stadig mange indsamlere til husstandsindsamlingen over hele landet søndag d. 8. december, så generalsekretær Trine Christensen opfordrer alle der har muligheden til at tilmelde sig som indsamler pr mail på landsindsamling.@amnesty.dk eller pr telefon nummer 33456578


HØR: Amnesty’s generalsekretær Trine Christensen, fortæller om Amnesty Internationals kamp for menneskerettigheder over næsten hele kloden.


gif Amnestys logo

gif Trine Christensen, Amnestys generalsekretær

Man kan tilmelde sig som indsamler for Amnesty d. 8. december på landsindsamling@amnesty.dk
- på tlf 33456578

og tilmelde sig på Hjemmeside for Amnesty til Landsindsamling

Facebookside for Amnesty Amnesty International Danmark


RSS