ARKIV:  7. april 2015

2. del af optagelsen fra d. 7. april 2015 af forededrag af en overlevende fra Scandinavian Star, Mike Axdal. [2 af 2 i serie]


Hør Foredrag om de mange mystiske omstændigheder omkring branden på Scandinavian Star og dens opklaring, som del af mindearrangementet på 25-årsdagen.
Mindearrangementet samlede overlevende, de efterladte og pårørende samt hjælpepersonel og det officielle Frederikshavn for at mindes og ære de 158 mennesker, der mistede livet ved den tragiske brand på Scandinavian Star, tilsyneladende påsat, natten mellem den 6. og 7. april 1990, da færgen var på vej fra Oslo til Frederikshavn.
(sendt i FLR-DIALOG d. 21. juli 2015 og genudsendt d. 23. februar 2016, som baggrund for de nyeste oplysninger)

HØR: Optagelse d. 7. april 2015 af foredrag af en overlevende fra Scandinavian Star, Mike Axdal fra Scandinavian Stars Danske støtteforening. (56:29).HØR: 2. del af optagelsen fra d. 7. april 2015 af forededrag af en overlevende fra Scandinavian Star, Mike Axdal. (41:08)


Fotos:
gif Der redegøres grundigt af
gif Mike Axdal
gif Mike Axdal: "Scandinavian Star - Mordbrand med statsstøtte"

Muligvis følger flere infornmationer.Er du på Facebook: Vil du så hjælpe med at udbrede kendskabet til den nye Facebook-side:: Dialog paa Frederikshavn Lokalradio - hvor der fremover vil blive lagt links til nye udsendelser - ved at "like" Facebooksiden og "dele" relevante indslag? tak.


RSS